reklama
Margana
Fanka BB :)
Oj wspolczuje. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia! A inhalacje robisz?Dziewczyny czytam co tu piszecie I jestem codziennie ale za wami nadazyc to szanse sa zerowe. Pisalam wam tydz temu ze chorobsko mnie dopadlo, dostalam antyb biore 5dzien I dalej kaszle jak szalona. I chyba sobie miesien naderwalam od tego kaszlu pod piersiami bol jak z porodowki. Dbajcie o siebie bo z glupiego kataru tyle problemow. Jutro znow ide do lekarza ale co on moze jak tu ciaza. Posmarowalam sie amolem musialam zero roznicy. Nie wiem czy nie oszaleje z ta ciaza.
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Czyli rownie dobrze mozna kypic pieluszki bambusowe? Musze sie zorientowac w cenach.Rozmiarem, materiałem i cena. [emoji6] La millou jest akurat droga firma. Jednak w bambus bym zainwestowala, zwłaszcza na lato. Niekoniecznie tej firmy.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Oj to wszystko mozliwe [emoji23]19 skończone
Aniołek[*]8.08.2017
Sabinaaa81
Oj, biedaku. Mam nadzieję, że Ci szybko przejdzie.Dziewczyny czytam co tu piszecie I jestem codziennie ale za wami nadazyc to szanse sa zerowe. Pisalam wam tydz temu ze chorobsko mnie dopadlo, dostalam antyb biore 5dzien I dalej kaszle jak szalona. I chyba sobie miesien naderwalam od tego kaszlu pod piersiami bol jak z porodowki. Dbajcie o siebie bo z glupiego kataru tyle problemow. Jutro znow ide do lekarza ale co on moze jak tu ciaza. Posmarowalam sie amolem musialam zero roznicy. Nie wiem czy nie oszaleje z ta ciaza.
Margana
Dzieki za info[emoji5]Otulacze są większe niż pieluchy tetrowe/flanelowe. Mają dłuższe boki o ok. 20-40 cm aby można było ich używać później np. jako kocyków. Materiały są inne co wiąże się z innymi właściwościami np. chłodzą w czasie upałów lub utrzymują ciepło jak jest chłodno. Różnią się również ceną ;-) i wzornictwem. Można znaleźć naprawdę przepiękne :-)
Aniołek[*]8.08.2017
Aniiiaaa86
Zaciekawiona BB
Przyznaje sie ze nie. Ale jak mi dzis dalo tak w dupke to od jutra bede robic. Corce robie 2razy dziennie a osobie to tak na drugim miejscu. Musze sie ogarnac ze w,brzuszku dzidzius I nie tylko ten za zewnatrz wazny.Oj wspolczuje. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia! A inhalacje robisz?
Aniołek[*]8.08.2017
SzczęśliwaCiężarna
Musimy zachować optymizm bo wszystkie niezależnie od wieku osiwiejemy [emoji39]Trzymamy kciuki na pewno wszystko będzie oki ja we wtorek mam wizytę i też już od paru dni o tym myślę, ale musi być wszystko dobrze
Aniiiaaa86
Zaciekawiona BB
Otulacz u corci dla mnie sie nie sprawdzil zdecydowanie rozek polecan klasycznie.
reklama
Sabinaaa81
Można, ale będzie Ci ciężej omotać malucha jak otulaczem, bo będzie brakować cm. Te 20-40 cm to sporo.Czyli rownie dobrze mozna kypic pieluszki bambusowe? Musze sie zorientowac w cenach.
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: