reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny czytam co tu piszecie I jestem codziennie ale za wami nadazyc to szanse sa zerowe. Pisalam wam tydz temu ze chorobsko mnie dopadlo, dostalam antyb biore 5dzien I dalej kaszle jak szalona. I chyba sobie miesien naderwalam od tego kaszlu pod piersiami bol jak z porodowki. Dbajcie o siebie bo z glupiego kataru tyle problemow. Jutro znow ide do lekarza ale co on moze jak tu ciaza. Posmarowalam sie amolem musialam zero roznicy. Nie wiem czy nie oszaleje z ta ciaza.

Dopiero 26.01 :( jutro rano zadzwonie i się umówię dodatkowo na ten tydzień
Oj to dlugo. Faktycznie lepiej zadzwon, po co sie stresowac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ten drugi fajny, cos jak spuworek dla wiekszego dziecka, tylko bez dziorek na raczki[emoji5]
A te pierwsze to czym sie roznia od pieluszek flanelowych/ tetrowych poza materialem?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Rozmiarem, materiałem i cena. [emoji6] La millou jest akurat droga firma. Jednak w bambus bym zainwestowala, zwłaszcza na lato. Niekoniecznie tej firmy.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ten drugi fajny, cos jak spuworek dla wiekszego dziecka, tylko bez dziorek na raczki[emoji5]
A te pierwsze to czym sie roznia od pieluszek flanelowych/ tetrowych poza materialem?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Otulacze są większe niż pieluchy tetrowe/flanelowe. Mają dłuższe boki o ok. 20-40 cm aby można było ich używać później np. jako kocyków. Materiały są inne co wiąże się z innymi właściwościami np. chłodzą w czasie upałów lub utrzymują ciepło jak jest chłodno. Różnią się również ceną ;-) i wzornictwem. Można znaleźć naprawdę przepiękne :-)

Do góry