reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Co do lekarza - ja chodzę teoretycznie prywatnie - tzn z pracy mamy pakiet prywatnej opieki zdrowotnej, tzn luxmed, więc korzystam :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Pisalam juz w sob ze stracilam glos. Dzis w nocy tak mnie kaszel dusil ze wybralam sie do lekarza zawalone oskrzela dostalam antybiotyk duomox mam pic wapno rutinoskorbin brac no I lezec. A to 11tydz I 3dzien.jak trzeba to trzeba:(

Pisalam juz w sob ze stracilam glos. Dzis w nocy tak mnie kaszel dusil ze wybralam sie do lekarza zawalone oskrzela dostalam antybiotyk duomox mam pic wapno rutinoskorbin brac no I lezec. A to 11tydz I 3dzien.jak trzeba to trzeba:(
No niestety nie ma wyjscia. Pocieszajace jest to, ze to juz 12tc. Bedzie dobrze. Lez i wypoczywaj. Oby szybko przeszlo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dokładnie, jak trzeba to trzeba, zwłaszcza, że gorączka czy kaszel też nie są obojętne...
Łez w łóżku i szybko wracaj do zdrowia

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hey dziewczyny ja juz po wszystko jak najlepiej moze byc dzidzi ruchliwa boksowala się z lekarzem [emoji23] aż rycze ze szczęścia. Serduszko [emoji173]tak pięknie bije jej jesteś przeszczesliwa. Coś tam widziałam jakby chłopak ale mówił ze nie wie czy nie mylę tego z pepowina następna wizyta 24.01 juz sie doczekać nie mogę [emoji4]
1514971924-b2dd9051b8317029-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png
Gratuluję wspaniałych wieści [emoji16] obyśmy wszystkie miały tak dobre wieści już do konca :) ja mam usg w poniedziałek a prenatalne we wtorek <3

f2w39n7303c24ozn.png

Gratulacje udanych wizyt [emoji4]
Ja jutro mam prenatalne mam lekki stres chociaż jestem optymistka zawsze i idę tam poprostu wiedząc ze musi być dobrze ale dziś cały dzień boli mnie brzuch nie wiem czy z nerwów czy się rozciąga wszystko
Rano mam jeszcze kolede wiec pogadam sobie z księdzem może mi brzuch poświęci przed badaniem [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry