reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ej laski mam pytanie wam płaci ZUS czy zakład pracy za l4?

w4sqgzu395zb6ngs.png
Mi ZUS

p19u3e3kgh8z989v.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Mi też bedzie płacił Zus i ciekawa jestem jak to będzie. Ja miałam 2 dni calkowicie bez mdłości i się cieszyłam, że już koniec, a dziś znów mi źle od rana :( Po za tym odnalazłam forum na którym udzielalam się 7 lat temu pod koniec ciąży i jakoś pierwsze 7 miesięcy dziecka bo potem przenioslysmy się w kilka osób na facebooka. Poczytałam i normalnie ja już chceeeeeę taką dzidzię :D

p19uqqmzxqi22hcj.png

Hej, powiedzcie mi bo już nie kojarzę ale wiem że jedna z mamusiek też ma problem u synka chyba z atopowym zapaleniem, w jaki sposób mu pomagasz ci stosujesz?

Dziewczyny !!!właśnie zadzwonili do mnie z laboru oczywiscie jak usłyszałam , że labor to spocilam się w sekundę i myślałam że się przewroce byłam pewna , że coś nie tak bo to ja miałam zadzwonić i zapytać i to u mnie u lekarki o wyniki a tu z samego laboru pan powiedział mi że dokumenty będą za jakieś 6 dni u mojej lekarki , ale chce żebym wiedziała, że dzidzia jest zdrowa bo na pewno się stresuje i że lekarka mi powie o płci - którą dla mnie i tak nie ma żadnego znaczenia. Ufff ulzylo mi , że z moim małym człowiekiem jest wszystko dobrze :)))
O jaki mily pan [emoji3] To super, ze dzidzia zdrowa. A za 6 dni poznasz plec,ale fajnie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry