reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Pisalam juz w sob ze stracilam glos. Dzis w nocy tak mnie kaszel dusil ze wybralam sie do lekarza zawalone oskrzela dostalam antybiotyk duomox mam pic wapno rutinoskorbin brac no I lezec. A to 11tydz I 3dzien.jak trzeba to trzeba:(
Zycze zdrowka,niestety pogoda nas nie rozpieszcza i stad takie chorupska. Mam nadzieje ze przejdzie ci szybko po lekach.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki niestety dzis maz ma 12h a ja z corka przy niej lezec sie nia da:(
Oj to dobrze wiwm jak to jest [emoji53] Szkoda, ale moze cos troche sie uda polezec.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Pisalam juz w sob ze stracilam glos. Dzis w nocy tak mnie kaszel dusil ze wybralam sie do lekarza zawalone oskrzela dostalam antybiotyk duomox mam pic wapno rutinoskorbin brac no I lezec. A to 11tydz I 3dzien.jak trzeba to trzeba:(
U mnie trochę lepiej, bo płuca i oskrzela czyste, ale czuje się jakby ktoś mnie zjadł i wyplul[emoji24]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli masz możliwość to mocno się wygrzej mi to zawsze pomaga szybciej dojść do zdrowia. Ostatnio przez 3 dni jak wstawałam rano to bolało mnie gardło i wczoraj cały dzień się pociłam, na noc się opatuliłam tak, że wszystko czego dotykałam jest do prania. Ale za to dziś po prysznicu czuję sie jak nowo narodzona :)

@Dorotea., super że już po wszystkim! Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie!

Ale w sumie raz mi sie sniło, że goni mnie voldemort, albo że miałam latający dywan który mi sie popsuł. Te sny się raczej nie wzięły z moich obaw :D

O fak :-D:-D Naprawdę grubo! Ja mam ciągle jakieś koszmary... masakra...

Mam pytanie do was bo wcześniej nie miałam totalnie ochoty na seks za to teraz mąż jest zachwycony bo mam takie jazdy ze zaraz bd się chował przede mną [emoji23]a fantazje masakra a jak u was z tymi sprawami jeśli moge spytać?

w4sqgzu395zb6ngs.png

U mnie ochota nawet wróciła niedawno, ale M. jest po operacji, więc nie bardzo jest jak narazie ;)

Pierwszy zakup w sumie bedzie w tym tygodniu maz mi kupi bujany fotel do ksrmienia, teraz wygodne sa w ikei

O, bujane są ekstra...!

moj ma wlasnie zalecone bawic sie po masci sterydowej ale robi pare sekund i mowi ze nie lubi nudzi mu sie

Hhahaha :D Mój synek ma lekko przyklejony napletek z jednej strony, ale nie narzeka na zabawy ;) :D

Wlasnie mialam pisac! Normalnie chodze zjesc obiad do restauracji jakos 2km od domu we wtorki, zeby sobie zrobic spacer i jak wracam, to w niektorych momentach jest minimalnie po gore. Nigdy nie mialam problemow z tym, a dzisiaj serce mi zaczelo walic po pierwszej gorce tak, ze sie az zatrzymalam i musialam poczekac z 10 minut. Kazde kolejne wzgorze to samo. Specjalnie poszlam na wszelki wypadek glowna droga, mimo ze normalnie chodze skrotem za domami, ale jakas paranoja mi sie zrobila, ze jak tamtedy pojde i upadne to nikt mnie nie znajdzie przez caly dzien. Strasznie sie zestresowalam. Zazwyczaj chodze bardzo szybko, ale teraz nawet bardzo powolnym krokiem mi sie tak robilo. Czy to jest normalne?

Mamy w organiźmie coraz więcej płynów, serce musi szybciej przepompować krew, stąd zadyszki, mroczki itp. Ale swoją drogą można sprawdzić magnez, potas itp. Może masz niedobory. Ja np przy takich kołataniach i kiedy trzęsą mi się ręce biorę aspargin.

Nienawidzę szpitali... Leżałam na wielu oddziałach w wielu szpitalach a i tak unikam ich jak ognia. Nie dobre jedzenie, warunki sanitarne jakie mnie spotkały w jednym szpitali były chyba gorsze niż w więzieniu(choć tam akurat nigdy nie byłam), tłumy odwiedzających na sali, a nie muszę mówić że człowiek w szpitalu nie jest w szczycie formy... Zastanawiamy się przez to, czy sobie nie wykupić porodu prywatnego, z własnym pokojem łazienką itp. Mój Łukasz chyba chce tego bardziej niż ja bo widział jak za kazdym razem zapierałam sie i robiłam wszystko, żeby nie kłaść się w szpitalu. No, musiałam się wygadać :D
Mam nadzieję, że wszytsko przebiegnie u Ciebie bezproblemowo, trzymam kciuki :)

Myślę że zdecydowanie powinnaś! Od razu będziesz miała lepsze samopoczucie i jeden stres Ci odpadnie. Tym bardziej że mąż też za tym...

Wiem moze u mnie to juz to, mam nadzieje.
1514974028-ff5176f57e003950-aaaaaa.jpeg
1514974037-36cc74604dec88eb-aaaaaa.jpeg

Nasz 14tydz.3 dzien.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

O matko! Jesteś tak szczupła, że na początku w ogóle nie mogłam się zorientować co jest na zdjęciu..! MYślałam że to ręka albo noga :-p Chudzina!

Ciężko było strasznie pierwsze miesiące nie wychodziłam z łóżka ciągle płakałam później jakoś się ogarnęłam wzięliśmy ślub i w noc poślubna powstało maleństwo które jest w brzuszku wierzę że to prezent od córeczki z nieba

Strasznie smutna historia, ale z pięknym zakończeniem... mam nadzieję że do końca juz będzie dobrze...

Moje dziecko wróciło juz po świętach u taty, dzisiaj znowu kierat, rano pobudka do szkoły, masakra... dobrze że ja mam wolne do 6-go.....

Dziewczyny !!!właśnie zadzwonili do mnie z laboru oczywiscie jak usłyszałam , że labor to spocilam się w sekundę i myślałam że się przewroce byłam pewna , że coś nie tak bo to ja miałam zadzwonić i zapytać i to u mnie u lekarki o wyniki a tu z samego laboru pan powiedział mi że dokumenty będą za jakieś 6 dni u mojej lekarki , ale chce żebym wiedziała, że dzidzia jest zdrowa bo na pewno się stresuje i że lekarka mi powie o płci - którą dla mnie i tak nie ma żadnego znaczenia. Ufff ulzylo mi , że z moim małym człowiekiem jest wszystko dobrze :)))

Dziewczyny !!!właśnie zadzwonili do mnie z laboru oczywiscie jak usłyszałam , że labor to spocilam się w sekundę i myślałam że się przewroce byłam pewna , że coś nie tak bo to ja miałam zadzwonić i zapytać i to u mnie u lekarki o wyniki a tu z samego laboru pan powiedział mi że dokumenty będą za jakieś 6 dni u mojej lekarki , ale chce żebym wiedziała, że dzidzia jest zdrowa bo na pewno się stresuje i że lekarka mi powie o płci - którą dla mnie i tak nie ma żadnego znaczenia. Ufff ulzylo mi , że z moim małym człowiekiem jest wszystko dobrze :)))
Super!

0d1yrjjgtd95fou3.png

Świetna wiadomość [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry