reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dorotea współczuję nocki :(
Mam nadzieję, że chociaż w dzień pośpisz trochę..
No i mocne kciuki za zabieg :)

Jak ja leżałam ostatnio, to też położnictwo było obok, z sali porodowej nie było słychać, ale cicho też nie było... Ratunkiem dla mnie były słuchawki - da tyle dobrze izolują, że cichutko puszczona muzyka i można było zasnąć.. ;)
Za to teraz nie mogę spać choć jestem w domu i warunki mam generalnie komfortowe... Znowu zasnęłam o 3 :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
A ja sie co chwile budze. Doslownie co chwile! I potem dlugo zasypiam i tak w kolko. Ile bym nie spala jestem nie do zycia. Jeszcze w dodatku ta pogoda, leje i wieje [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Hey dziewczyny ja juz po wszystko jak najlepiej moze byc dzidzi ruchliwa boksowala się z lekarzem [emoji23] aż rycze ze szczęścia. Serduszko [emoji173]tak pięknie bije jej jesteś przeszczesliwa. Coś tam widziałam jakby chłopak ale mówił ze nie wie czy nie mylę tego z pepowina następna wizyta 24.01 juz sie doczekać nie mogę [emoji4]
1514971924-b2dd9051b8317029-aaaaaa.jpeg

w4sqgzu395zb6ngs.png
Super, ze wszystko ok! Sliczne dzidzi [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wita mas dziewczyny byłam dziś na pierwszej wizycie na NFZ i jest wszystko ok. Maluszek ma 6 cm i 13 tydzień. Mój malutki człowieczek. I o dziwo ten lekarz zalecił mi badania prenatalne nie to co ten prywatnie. Ale czy się złapie to nie wiadomo mam próbować.

f2w3yx8ddqkwmvgt.png

Wita mas dziewczyny byłam dziś na pierwszej wizycie na NFZ i jest wszystko ok. Maluszek ma 6 cm i 13 tydzień. Mój malutki człowieczek. I o dziwo ten lekarz zalecił mi badania prenatalne nie to co ten prywatnie. Ale czy się złapie to nie wiadomo mam próbować.

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
Mnie powiedzieli, że ze skierowaniem darmowe są 35+

0d1yrjjgtd95fou3.png

I mój maluszek [emoji178][emoji178][emoji178]

1514978197-723a7d3eeafd306d-aaaaaa.jpeg

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
Sliczny ..kurcze te nasz dzieciaki juz tak realnie wygladaja. Fajnie jest je tak podgladac.gratuluje udanej wizyty ja tez chodze na nfz. Fakt zmienilam lekarza ale jestem jeszcze bardziej zadowolona. Mloda bardzo kompetentna lekarka i co najważniejsze zawsze wszystko tlumaczy i przeznacza tyle czas pacjentcw ile trzeba a nie szybka wizyta i następna.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po, leze z kroplowka i z cewnikiem. Nog jeszcze nie czuje. Zabieg sie udal, moj lekarz zakladal szwy. Okazalo sie, ze zdecydowal sie zalozyc dwa szwy zamiast jednego. To jakas autorska metoda. Leze i czekam cierpliwie na poprawe. Dzieki za kciuki i dobre mysli, teraz aby do terminu w lipcu :) :) :)
To super, ze wszystko dobrze poszlo. Dochodz do siebie szybko. A co z tym lozyskiem? Romumiem, ze nie przeszkadzalo?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama

f2w3yx8ddqkwmvgt.png
To mam nadzieje, ze uda Ci sie wcisnac, bo to juz ostatni dzwonek.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry