Co do lekarza - ja chodzę teoretycznie prywatnie - tzn z pracy mamy pakiet prywatnej opieki zdrowotnej, tzn luxmed, więc korzystam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokładnie dobrze by było żeby udało się wcisnąć najpóźniej na początku przyszłego tygodniaTo mam nadzieje, ze uda Ci sie wcisnac, bo to juz ostatni dzwonek.
Aniołek[*]8.08.2017
Sliczny maluszek [emoji3]I mój maluszek [emoji178][emoji178][emoji178]
No niestety nie ma wyjscia. Pocieszajace jest to, ze to juz 12tc. Bedzie dobrze. Lez i wypoczywaj. Oby szybko przeszlo!Pisalam juz w sob ze stracilam glos. Dzis w nocy tak mnie kaszel dusil ze wybralam sie do lekarza zawalone oskrzela dostalam antybiotyk duomox mam pic wapno rutinoskorbin brac no I lezec. A to 11tydz I 3dzien.jak trzeba to trzeba
Gratuluję wspaniałych wieści [emoji16] obyśmy wszystkie miały tak dobre wieści już do konca ja mam usg w poniedziałek a prenatalne we wtorek <3Hey dziewczyny ja juz po wszystko jak najlepiej moze byc dzidzi ruchliwa boksowala się z lekarzem [emoji23] aż rycze ze szczęścia. Serduszko [emoji173]tak pięknie bije jej jesteś przeszczesliwa. Coś tam widziałam jakby chłopak ale mówił ze nie wie czy nie mylę tego z pepowina następna wizyta 24.01 juz sie doczekać nie mogę [emoji4]
Dzieki niestety dzis maz ma 12h a ja z corka przy niej lezec sie nia daNo niestety nie ma wyjscia. Pocieszajace jest to, ze to juz 12tc. Bedzie dobrze. Lez i wypoczywaj. Oby szybko przeszlo!
Aniołek[*]8.08.2017
DziekiDokładnie, jak trzeba to trzeba, zwłaszcza, że gorączka czy kaszel też nie są obojętne...
Łez w łóżku i szybko wracaj do zdrowia