reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny któraś z Was stosowała Clotrimazolum w 1 trymestrze? Ginekolog nie widzi przeciwskazan, na ulotce jest informacja, żeby nie stosować w 1 trymestrze i sama już nie wiem co robić

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już trzeci raz stosuje maść, a trzy tyg temu miałam 6 glo bułek mój lekarz mi przepisal receptę w pierwszej ciąży też to stosowalam bo często miałam infekcje

reklama
Ojej, tak mi przykro. Mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni szybko i to nic powaznego!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No niestety, zostawili go narazie w szpitalu- wczoraj jeszcze było zalecenie żeby absolutnie operować, dzisiaj, po kroplówkach z antybiotykiem jest trochę lepiej, więc może uda się bez operacji na święta...:zawstydzona/y: wiem że żaden moment na operację nie jest dobry, ale boże narodzenie wybitnie.. tym bardziej też że ma już kupione bilety na święta do Włoch, a ma mocno starszych rodziców... plus mamy bilety na sylwestra... no ale to najmniejszy problem. Eh.

Tak leżę i myślę czy ja do. Pracy będę mogła wrócić

Napisane na STF-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Najważniejsze żebyś dobrze czuła się i ty i fasola :)

Ja właśnie dzisiaj ZNOWU obudziłam się z infekcją gardła, wziełam sobie wolne, byłam u M. w szpitalu, potem sama ze soba u lekarza i zalecił mi zostać w domu. WIęc chyba jednak poinformuję pracodawcę wcześniej niż zamierzałam że jestem w ciąży, bo trochę głupio tak ściemniać jak i tak "zaraz" się wyda... `no i wściekła jestem, bo znowu ledwo łykam, gardło mnie pali :( masakra... plus zastanaiwam się jak tam dzidziuś w środku, jak ja ciągle biegam i jeszcze kolejna infekcja :(

No niestety, zostawili go narazie w szpitalu- wczoraj jeszcze było zalecenie żeby absolutnie operować, dzisiaj, po kroplówkach z antybiotykiem jest trochę lepiej, więc może uda się bez operacji na święta...:zawstydzona/y: wiem że żaden moment na operację nie jest dobry, ale boże narodzenie wybitnie.. tym bardziej też że ma już kupione bilety na święta do Włoch, a ma mocno starszych rodziców... plus mamy bilety na sylwestra... no ale to najmniejszy problem. Eh.

Ja właśnie dzisiaj ZNOWU obudziłam się z infekcją gardła, wziełam sobie wolne, byłam u M. w szpitalu, potem sama ze soba u lekarza i zalecił mi zostać w domu. WIęc chyba jednak poinformuję pracodawcę wcześniej niż zamierzałam że jestem w ciąży, bo trochę głupio tak ściemniać jak i tak "zaraz" się wyda... `no i wściekła jestem, bo znowu ledwo łykam, gardło mnie pali :( masakra... plus zastanaiwam się jak tam dzidziuś w środku, jak ja ciągle biegam i jeszcze kolejna infekcja :(
Oj wspolczuje [emoji20] Mam nadzieje, ze M wypuszcza na swieta. A Tobie zycze zdrowka! Wtpoczywaj i oszczedzaj sie. Na gardlo dobrze dziala Tantum Verde.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

To. Ci współczuję :(:( z fasolka wszystko. Dobrze jutro. Usg nerek. Mam i od dziś od 22 antybiotyk dozylnie, lekarze nie wiedzą skąd u mnie stan zapalny. jestem zdrowa gorączki kataru brak . CRP dalej wysokie, zobaczymy kiedy do domu wypuszcza,

Napisane na STF-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Pamiętaj żeby chłop też sobie smarowal pod napletkiem bo tak możecie się zarazac mój ginekolog zawsze mi o tym przypomina
Wiesz co u mnie to jest raczej wywołane podrażnieniem, mam wrażliwe te okolice i tylko lekkie podrażnienie mi potrzebne żeby już jakieś swędzenia mieć :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry