reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Minęłam się z powołaniem [emoji16] bez studiów medycznych powiedziałam Ci to samo co ginekolog [emoji16] Każda z nas najbardziej chce by dziecko było zdrowe... Martwi sie :) ale oprócz myślenia o tym trzeba się też czasem wyluzować :) bo dziecko już czuje nasze emocje i jeśli my się stosujemy ono też :) więc lepiej by się z nami cieszyło niż zamartwialo [emoji16] urodzi się szczęśliwsze

f2w39n7303c24ozn.png
Haha to jak mi lekarz w styczniu nic nie napomknie na temat plci, to bede wolac Ciebie :D Mi by sie teraz chlopak przydal, zeby maz nie byl taki sam :D

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Oj dziewczyny zazdroszczę Wam pozytywnych wizyt. Ja mam swoją dopiero 22.12. Już zaczynam świrować. Myślę, że to przez te wcześniejsze straty. Ostatnim razem nic nie zapowiadało tragedii: wszystko było ok, badania wzorowe wizyta kontrolna a tam brak akcji serca (a wcześniej było) i szok. Chyba dlatego teraz lekko wariuję. A siedzenie w domu jeszcze to potęguje. Staram się Was podczytywać codziennie kilka razy ale czasem boję się odezwać aby nie zapeszyć. Ech chyba lekko schizuję...

Albo dziewczynka, która będzie miała takie same pasje co Twój facet [emoji16] kto powiedział, że dziewczynki nie polubią wedkowania lub oglądania sportu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Moj Maz ma szajbe na punkcie aut i motorow. I to konkretna. Dzis z pracy wrocil wczesniej, bo mu do auta cos przyszlo i musi to szybko zalozyc.
Ale i tak nic nie przebije akcji, jak z 3 lata temu kupil malucha. Dal za niego 1000 zl, a wlozyl kolo 10 tys. Zrobil go od podstaw, nowy lakier, cala podloga, czyszczenie itd. Wiec ja podziekuje za kolejnego swirka akurat na tym punkcie[emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png

Moj Maz ma szajbe na punkcie aut i motorow. I to konkretna. Dzis z pracy wrocil wczesniej, bo mu do auta cos przyszlo i musi to szybko zalozyc.
Ale i tak nic nie przebije akcji, jak z 3 lata temu kupil malucha. Dal za niego 1000 zl, a wlozyl kolo 10 tys. Zrobil go od podstaw, nowy lakier, cala podloga, czyszczenie itd. Wiec ja podziekuje za kolejnego swirka akurat na tym punkcie[emoji23]

xrotgov3q3o4y33i.png
Mój też się kiedyś tak bawił [emoji16] ale oprócz samochodów lubi też wędkowac i na to drugie ostatnio woli kase wydawać [emoji16] ale zamiast iść do mechanika ma książkę o swoim samochodzie i sam naprawia [emoji16] jak czegoś nie wie to się doksztalca [emoji16] ale mój skończył szkole samochodowa

f2w39n7303c24ozn.png

Mój też się kiedyś tak bawił [emoji16] ale oprócz samochodów lubi też wędkowac i na to drugie ostatnio woli kase wydawać [emoji16] ale zamiast iść do mechanika ma książkę o swoim samochodzie i sam naprawia [emoji16] jak czegoś nie wie to się doksztalca [emoji16] ale mój skończył szkole samochodowa

f2w39n7303c24ozn.png
To podobnie u mnie, tylko moj jest z zawodu lakiernikiem a pracuje jako magazynier z czesciami oczywiscie samochodowymi [emoji12] Ale fakt, na mechanikach duzo oszczedzamy, a nie raz dorabia sobie robiac znajomym, takze nie jest tragicznie [emoji16]

xrotgov3q3o4y33i.png

Oj dziewczyny zazdroszczę Wam pozytywnych wizyt. Ja mam swoją dopiero 22.12. Już zaczynam świrować. Myślę, że to przez te wcześniejsze straty. Ostatnim razem nic nie zapowiadało tragedii: wszystko było ok, badania wzorowe wizyta kontrolna a tam brak akcji serca (a wcześniej było) i szok. Chyba dlatego teraz lekko wariuję. A siedzenie w domu jeszcze to potęguje. Staram się Was podczytywać codziennie kilka razy ale czasem boję się odezwać aby nie zapeszyć. Ech chyba lekko schizuję...
Jest tu bardzo wiele kobiet po stracie z tego co czytałam ... Jest tu dużo kobiet, które Cię rozumieją. Po to jest to forum :) żeby się wspierać :) a poza tym kobiety, które nigdy dziecka nie straciły też bardzo się martwia... Żyjemy od wizyty do wizyty :) z jednej wyjdziemy i już najlepiej jutro chciałybyśmy kolejna

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Jest tu bardzo wiele kobiet po stracie z tego co czytałam ... Jest tu dużo kobiet, które Cię rozumieją. Po to jest to forum :) żeby się wspierać :) a poza tym kobiety, które nigdy dziecka nie straciły też bardzo się martwia... Żyjemy od wizyty do wizyty :) z jednej wyjdziemy i już najlepiej jutro chciałybyśmy kolejna

f2w39n7303c24ozn.png
Dziękuję Ci za ciepłe słowa. Wiem, że wiele z nas ma niestety te przykre doświadczenia za sobą. Staram się odganiac ciemne myśli ale przychodzi taki dzień jak dziś i łapię doła. Dobrze że jesteście Wy!!!

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry