reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny któraś z Was stosowała Clotrimazolum w 1 trymestrze? Ginekolog nie widzi przeciwskazan, na ulotce jest informacja, żeby nie stosować w 1 trymestrze i sama już nie wiem co robić

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już trzeci raz stosuje maść, a trzy tyg temu miałam 6 glo bułek mój lekarz mi przepisal receptę w pierwszej ciąży też to stosowalam bo często miałam infekcje

reklama
Ojej, tak mi przykro. Mam nadzieje, ze wszystko sie wyjasni szybko i to nic powaznego!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No niestety, zostawili go narazie w szpitalu- wczoraj jeszcze było zalecenie żeby absolutnie operować, dzisiaj, po kroplówkach z antybiotykiem jest trochę lepiej, więc może uda się bez operacji na święta...:zawstydzona/y: wiem że żaden moment na operację nie jest dobry, ale boże narodzenie wybitnie.. tym bardziej też że ma już kupione bilety na święta do Włoch, a ma mocno starszych rodziców... plus mamy bilety na sylwestra... no ale to najmniejszy problem. Eh.

Tak leżę i myślę czy ja do. Pracy będę mogła wrócić

Napisane na STF-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Najważniejsze żebyś dobrze czuła się i ty i fasola :)

Ja właśnie dzisiaj ZNOWU obudziłam się z infekcją gardła, wziełam sobie wolne, byłam u M. w szpitalu, potem sama ze soba u lekarza i zalecił mi zostać w domu. WIęc chyba jednak poinformuję pracodawcę wcześniej niż zamierzałam że jestem w ciąży, bo trochę głupio tak ściemniać jak i tak "zaraz" się wyda... `no i wściekła jestem, bo znowu ledwo łykam, gardło mnie pali :( masakra... plus zastanaiwam się jak tam dzidziuś w środku, jak ja ciągle biegam i jeszcze kolejna infekcja :(

No niestety, zostawili go narazie w szpitalu- wczoraj jeszcze było zalecenie żeby absolutnie operować, dzisiaj, po kroplówkach z antybiotykiem jest trochę lepiej, więc może uda się bez operacji na święta...:zawstydzona/y: wiem że żaden moment na operację nie jest dobry, ale boże narodzenie wybitnie.. tym bardziej też że ma już kupione bilety na święta do Włoch, a ma mocno starszych rodziców... plus mamy bilety na sylwestra... no ale to najmniejszy problem. Eh.

Ja właśnie dzisiaj ZNOWU obudziłam się z infekcją gardła, wziełam sobie wolne, byłam u M. w szpitalu, potem sama ze soba u lekarza i zalecił mi zostać w domu. WIęc chyba jednak poinformuję pracodawcę wcześniej niż zamierzałam że jestem w ciąży, bo trochę głupio tak ściemniać jak i tak "zaraz" się wyda... `no i wściekła jestem, bo znowu ledwo łykam, gardło mnie pali :( masakra... plus zastanaiwam się jak tam dzidziuś w środku, jak ja ciągle biegam i jeszcze kolejna infekcja :(
Oj wspolczuje [emoji20] Mam nadzieje, ze M wypuszcza na swieta. A Tobie zycze zdrowka! Wtpoczywaj i oszczedzaj sie. Na gardlo dobrze dziala Tantum Verde.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

To. Ci współczuję :(:( z fasolka wszystko. Dobrze jutro. Usg nerek. Mam i od dziś od 22 antybiotyk dozylnie, lekarze nie wiedzą skąd u mnie stan zapalny. jestem zdrowa gorączki kataru brak . CRP dalej wysokie, zobaczymy kiedy do domu wypuszcza,

Napisane na STF-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Pamiętaj żeby chłop też sobie smarowal pod napletkiem bo tak możecie się zarazac mój ginekolog zawsze mi o tym przypomina
Wiesz co u mnie to jest raczej wywołane podrażnieniem, mam wrażliwe te okolice i tylko lekkie podrażnienie mi potrzebne żeby już jakieś swędzenia mieć :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry