Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
A wy co dobrego zajadacie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wedlug om 11t.3d a usg 10t.1d lekarka mowila ze wszystko ok i ze pozniej wszystko powinno sie wyrownac.@oliwka_11 a teraz w ktorym tyg i dniu jestes? Bo mi sie ciaza odmlodzila po usg i na dzis to 10t i 5d.
O nie ja dziekuje....corka to tak mnie kopala po zebrach ze plakalam z bolu w nocySzczęśliwe będą mamusie baardzo ruchliwych dzieci [emoji16]
Ja nie jem od 18 bo sie uparłam, że nie będę jadła na noc a Ty mi tu takie zdjęcia wrzucasz.... Chyba jutro kupię jak będę szła z laboratorium [emoji16] a w planach mam zrobić jutro trochę pierogów ruskich na obiad ( nie na święta ) [emoji39]Dziwuszki tak.mnie naszło ze na czworaka a doszlam do maczka mmmmniamiiii [emoji23][emoji4]
Ehhh zazdroszcze ci ze mozesz jesc. Mi rano w miare ok. A wieczorem D przypomnial mi ze kupil mi lody ,bo wczoraj mowilam ze mam ochote. I co zjadlam moje ulubione kawowe i teraz mi sie odbijaja i metal w ustach. MasakraA wy co dobrego zajadacie ?
Ja jutro jadę z moim do Arkadii. On będzie gwiezdne wojny oglądał a ja pochodzę po sklepach, pokupuje prezenty, możeznajde jakieś spodnie ciążowe. To pewnie i o Mc albo KFC zahaczęA wy co dobrego zajadacie ?
Ja ostatnio longera z frytkami wyciągnęłam, a mój małżonek tak na mnie patrzy i mówi rozumiem, że to twoje zdrowe odżywianie w ciąży jest [emoji23][emoji23][emoji23] czepia się chłop nie wiadomo czego [emoji14]Ja jutro jadę z moim do Arkadii. On będzie gwiezdne wojny oglądał a ja pochodzę po sklepach, pokupuje prezenty, możeznajde jakieś spodnie ciążowe. To pewnie i o Mc albo KFC zahaczę