reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziękuję Ci za ciepłe słowa. Wiem, że wiele z nas ma niestety te przykre doświadczenia za sobą. Staram się odganiac ciemne myśli ale przychodzi taki dzień jak dziś i łapię doła. Dobrze że jesteście Wy!!!

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie, musimy się wspierać [emoji4] tak naprawdę nikt lepiej Cię nie zrozumie od kobiet, które przeszły przez to samo [emoji4] musimy być dobrej myśli chociaż strachu nie da się tak łatwo odgonić...

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Oj dziewczyny zazdroszczę Wam pozytywnych wizyt. Ja mam swoją dopiero 22.12. Już zaczynam świrować. Myślę, że to przez te wcześniejsze straty. Ostatnim razem nic nie zapowiadało tragedii: wszystko było ok, badania wzorowe wizyta kontrolna a tam brak akcji serca (a wcześniej było) i szok. Chyba dlatego teraz lekko wariuję. A siedzenie w domu jeszcze to potęguje. Staram się Was podczytywać codziennie kilka razy ale czasem boję się odezwać aby nie zapeszyć. Ech chyba lekko schizuję...
Kochana wiekszosc nas ma takie mysli jak ty...czy wszystko ok,czy dzidzia zdrowa. To normalne stres od wizyty do wizyty. Mysle ze uspokoimy sie jak bedziemy czuc kopniaki. Dlatego zal sie in dziel swoimi obawami jestesmy po
to zeby sie wspierac.

Dziewczyny ake zrobilysvcie produkcje o wozkach,......o matko. Ja jeszcze sie nie orientuje tak w temacie jak wy.

Kinga super wiesci,maluch pieknie rosnie. Duzo odpoczywaj bedzie dobrze.

Krropelka ja dzis sie uspokoilam jak zobaczylam malego fikolka i bicie serca 170. 18 mam prenatalne wiec tak na cito mozna powiedziec ,bo ginka kazala mi zapisac sie max na 25 grudnia bo dzien poznuiej zaczynam 2 trymestr.

Pisałam do lekarza :) kazał mi kupić clotrimazolum w maści i tantum rose :) powiedział, że śmiało mogę te dwa produkty używać :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana wiekszosc nas ma takie mysli jak ty...czy wszystko ok,czy dzidzia zdrowa. To normalne stres od wizyty do wizyty. Mysle ze uspokoimy sie jak bedziemy czuc kopniaki. Dlatego zal sie in dziel swoimi obawami jestesmy po
to zeby sie wspierac.
A jak zaczniemy czuć kopniaki to później będziemy się zastanawiać czemu X godzin nie kopie i tak w kółko :)

reklama
Dziewczyny któraś z Was stosowała Clotrimazolum w 1 trymestrze? Ginekolog nie widzi przeciwskazan, na ulotce jest informacja, żeby nie stosować w 1 trymestrze i sama już nie wiem co robić

Do góry