Marzycielka
Fanka BB :)
Mi sie podoba, sama kiedys je ogladalamDziewczyny co myślicie o tym wózku
Link do: WÓZEK GONDOLA FOTELIK SPACERÓWKA KinderKraft MOOV
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi sie podoba, sama kiedys je ogladalamDziewczyny co myślicie o tym wózku
Link do: WÓZEK GONDOLA FOTELIK SPACERÓWKA KinderKraft MOOV
Dopiero 5.01 niestety.
Ja mam tak samo po historii Elodii Boję się tych prenatalnych a z drugiej strony ciesze, że i nie umiem już doczekać żeby sprawdzić czy z dzieckiem jest ok.Ja bym zadzwoniła do lekarza po historii elidi jestem tak spanikowana ze z każda rzeczą bym dzwonila
Ja jak się dotykam to nic tam nie czuję, a powinnam już ? To 8 tydzień ?
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też się zastanawiałam nad prowadzeniem ciąży u dwóch lekarzy, w sensie na NFZ i prywatnie, ale jakoś nie mam chyba na to siły i natchnienia i pozostanę przy prywatnym lekarzu, fakt kasa zaoszczędzona, ale te 2 wizyty i wszystko...Dziewczyny ja tez sie fatalnie czuje. Mdlosci nadal mecza, slaba jestem, szybko sie mecze. A do tego niewyspana jestem okropnie. Nie mam juz sily. A M akurat teraz codziennie do wieczora w pracy i musze mloda odbierac z przedszkola, a to wyprawa dwoma autobusami. Czasami mam wrazenie, ze on moje l4 traktuje jako swietne rozwiazanie tego, ze ma wiecej roboty. Jakby zapominal, ze jestem w ciazy [emoji20]
Ale bylam wczoraj u mojego gina w przychodni, dal mi skierowanie na wszystkie badania. Ciesze sue bardzo, bo te pieniadze akurat pojda na prenatalne [emoji5] Zbadal mi tez szyjke i jes ok. Kazal mi czarowac zeby tym razem nic sie nie dzialo [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
To dobrze bo już się wystraszyłam a tak z ciekawości wtedy są 2 pęcherzyki ciążowe czy jak ? Jak mój lekarz widział jeden to chyba nie mam już co się obawiać ? [emoji14]Niee.. spokojnie Ja już zaczynam 12 tydzień i w dodatku mam dwójkę w brzuchu.
A jak ja się boje jeszcze jak na tej ostatniej wizycie widziałam tylko pęcherzyk i zastanawiam się czy wszystko ok czy zobaczę bobo za tydzień w głowie setki myśli mam! Ale musi być dobrze wierzę w to, że tak będzieJa mam tak samo po historii Elodii Boję się tych prenatalnych a z drugiej strony ciesze, że i nie umiem już doczekać żeby sprawdzić czy z dzieckiem jest ok.
Ha a ja ciągle mam nadzieję, że a nóż okaże się, że będzie dwójkaTo dobrze bo już się wystraszyłam a tak z ciekawości wtedy są 2 pęcherzyki ciążowe czy jak ? Jak mój lekarz widział jeden to chyba nie mam już co się obawiać ? [emoji14]
Ale ja nie prowadze ciazy u dwoch lekarzy. Tez mu sie nie chce w to bawic. Po prostu moj prywatny gin przyjmuje tez w przychodni. I kaxal mi przyjsc do przychodni ten jeden raz zebt dac mi skierowanie na ten podstawowy zestaw badan zebym nie musiala placic. Pozniej morfologie i mocz juz bede robic prywatnie. Tylko yen pierwszy komplet tyle kosztuje.Ja też się zastanawiałam nad prowadzeniem ciąży u dwóch lekarzy, w sensie na NFZ i prywatnie, ale jakoś nie mam chyba na to siły i natchnienia i pozostanę przy prywatnym lekarzu, fakt kasa zaoszczędzona, ale te 2 wizyty i wszystko...