reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja bylam teraz w ubikacji i na papierze mialam takie jakby nitki krwi. Oczywiscie podbrzusze mnie zaczelo bolec, ale zastanawiam sie czy psychika nie zazdzialala i brzuch nie od tego. Nie ukruwam, ze sie dzis nabiegalam po schodach i z kilkoma praniami na poddasze ale nic mi nie bylo do teraz.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Ja bylam teraz w ubikacji i na papierze mialam takie jakby nitki krwi. Oczywiscie podbrzusze mnie zaczelo bolec, ale zastanawiam sie czy psychika nie zazdzialala i brzuch nie od tego. Nie ukruwam, ze sie dzis nabiegalam po schodach i z kilkoma praniami na poddasze ale nic mi nie bylo do teraz.

xrotgov3q3o4y33i.png
Mnie się wydaje, że to może być z tego biegania, a ból brzucha pewnie ze stresu, obserwuj i nie martw się na zapas :)

Pewnie tak, tylko jak ja mam 2 razy dziennie luteine dopochwowo, która siłą rzeczy wypływa to nie wiem czy jest sens stosowania probiotyku dopochwowo bo zaczym on zdąży się rozpuścić to zacznie wylatywać z luteina :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Na noc też wkładasz też luteinę?
Bo jak nie to może wtedy

xrotgov3q3o4y33i.png
Albo jakieś naczynko. Kiedy masz lekarza?

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Albo jakieś naczynko. Kiedy masz lekarza?

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Moja koleżanka tak miała i lekarz z tego co dobrze pamiętam powiedział jej, że może mieć słabe naczynka w macicy ? Nie chce cię wprowadzić w błąd ale pamiętam że wpadła w panikę, a nie było to nic poważnego i po prostu miała więcej leżeć, ale jeśli cię to niepokoi to zadzwoń do lekarza

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry