reklama
Ja się codziennie tak czuję Nie mam siły na nic, nie wiem jak się zmuszę do ogarniecia chaty przed świętami...Jak się dziewczyny czujecie ka wczoraj gosposia pełna gębą a dziś ledwo ciągnę nic nie robie dziś. Nie chce się szarpać i męczyć.
Ja tez nie czuje. Tzn w spodnie mi sie juz ciezko zmiescic, ale tak zebym sama wyczuwala to nic a nic a dzis 9+3 tydz. Wcale sie nie martwie, wszystko jest kwestia czasu
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Nie ja mam co 2 dzień tak jutro powinno być ok wiec bd robić pierogi i uszka.
Dziewczyny a taki lekki stan zapalany może wpłynąć negatywnie na ciążę ? Bo nie wiem czy przetrzymać ten tydzień czy lepiej dzwonić do mojego lekarza ? Jest to delikatne swędzenie, żadnych plamien, upławów nie mam...
Generalnie nic strasznego nie powinno się dziać, ale nie wolno tego lekceważyć i zwlekać zbyt długo. Ja drugiej ciąży nie donosiłam prawdopodobnie właśnie przez infekcję. Urodziłam w 36 tc, wody zaczęły się sączyć i nie dało się już tego zatrzymać. Córkę mam zdrową, ale trochę stresu było.
Broń Boże nie chcę straszyć, ale jak tylko będziesz mogła, to zrób wymaz i skonsultuj się z lekarzem - lepiej zaleczyć, niż pluć sobie w brodę.
Dziewczyny mam pytanie, używałyście wózków, w których spacerówka miała taką "rynienike" (nie wiem jak to nazwać) na nogi, czy to nie przeszkadza dziecko jeśli ma nóżki już dłuższe, czy nie obija potem kostkami? Na zdjęciu zaznaczyłam o co mi chodzi. Przeglądaliśmy wózki z M i wszystkie praktycznie mają w taki sposób zrobiony ten podnóżek i średnio nam się to podoba, ale nie wiem jak z użytkowaniem.
Zobacz załącznik 832069
Taki podnóżek jest bardzo dobry Dziecku nogi nie wiszą i nie obciąża stawów biodrowych. Podobnie dobrze jest mieć regulowany podnóżek w krzesełku do karmienia, żeby nogi miały się na czym oprzeć
Ja miałam w pierwszym wózku koła pompowane (X-lander XA), drugi był podwójny - wybór był mniejszy, więc nie wydziwialiśmy i wzięliśmy, co dali. To był Baby Jogger City Select i koła miał "trwale pompowane", nie powietrzem, ale jakimś wypełnieniem, nie wiem, co to było. W każdym razie z podwójnym "wsadem" po piasku na plaży jechał jak złoto
A sam wózek świetny, uwielbiałam go. Można go składać jako pojedynczy i podwójny, na szerokość zajmuje dokładnie tyle samo miejsca co zwykły wózek, wszędzie się mieści. Super sprawa
Lipcowa mamusia
Ale przepisał mi lekarz tabletki które łagodzą mdłości powinno być lepiej. Dziś mąż mi wykupi.
olaaa7
No to super, żeby tylko działałyAle przepisał mi lekarz tabletki które łagodzą mdłości powinno być lepiej. Dziś mąż mi wykupi.
Lipcowa mamusia
Mam nadzieje i juz mogły by pomału odpuszczac bo z 1 cora do 5 miecha się męczyłam A to dopiero 10 tydzień leci. Także mam nadzieję że ustapia szybciej
olaaa7
Bardzo Ci współczuję takiego samopoczucia, nie wyobrażam sobie jakie to musi być uciążliwe i męczące.Mam nadzieje i juz mogły by pomału odpuszczac bo z 1 cora do 5 miecha się męczyłam A to dopiero 10 tydzień leci. Także mam nadzieję że ustapia szybciej
Lipcowa mamusia
No meczy strasznie tak bym chciała żeby już było lepiej.
reklama
Lipcowa mamusia
Ciesze się ze z dzidzi wszystko ok[emoji4]
Podziel się: