Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny muszę się wygadać bo mnie po prostu do szału doprowadza ta sytuacja! Może mi coś poradzicie:
Wszystko zaczęło się w dniu kiedy zaadoptowałam szczeniaczka, wyszłam z nim na spacer i własnie spotkałam "sympatyczną sąsiadkę" która też ma psa, wydawała się być miła i w ogóle, pobiegła do domu po karmę dla szczeniaków i dała mi swój nr na wypadek gdyby mojemu psiakowi zasmakowała karma to jej znajoma chce odsprzedać i poprosiła mnie o mój nr, że gdybym dzwoniła o tą karmę to żeby wiedziała kto dzwoni. I to był błąd, teraz dzień w dzień do mnie wydzwania, potrafi przychodzić do mnie do domu, widzi kiedy idę do sklepu a kiedy wracam, jak mówię że nie mam czasu to jakby grochem o ścianę, jak próbuje wrócić z psem do domu to zajmuje mi to ze 2 godzinę, bo mnie puścić nie chce, bo pieski się jeszcze nie wybiegały przecież...... Staram się być asertywna ale to nic nie daje! Męczy mnie już ta znajomość bo trwa to już prawie 4 miesiące, pocieszam się jedynie myślą, że za jakieś 3-4 miesiące wyprowadzam się na inne osiedle. A na dzień dzisiejszy mam wyłączony tel, jak tylko go włączę to ten telefon nie przestaje dzwonić, mój mąż też ma już tego dość, dlatego rano on z psem wychodzi i po powrocie z pracy bo jego na szczęście nie zaczepia. Co robić ;(
O kurde ale Ci się "koleżanka " trafiła :/ .współczuję czasami tak to właśnie jest człowiek nawet nie pomyśli że w kimś może ktoś taki " siedziec " . Myślę że to nie będzie łatwy orzech do zgryzienia ale jest do ogarniecia . Bo bez przesady żebyś czuła się jak jakąś osaczona przez tą kobietę bo tak to odbieram . Pewnie nie ma żadnych znajomych z Tobą udało się jakis tam kontakt uzyskać więc teraz Cie męczy. Myślałaś może nad zmianą numeru? Albo jest coś takiego w telefonach chyba już w każdym jak opcja " zablokuj numer "wtedy ten numer nie może do Ciebie pisać dzwonić itd a jak nie to na pewno można taki program ściągnąć życzę powodzenia w pozbyciu się w tej upierdliwej sąsiadki