reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi sie podoba, sama kiedys je ogladalam :)

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Dziewczyny ja tez sie fatalnie czuje. Mdlosci nadal mecza, slaba jestem, szybko sie mecze. A do tego niewyspana jestem okropnie. Nie mam juz sily. A M akurat teraz codziennie do wieczora w pracy i musze mloda odbierac z przedszkola, a to wyprawa dwoma autobusami. Czasami mam wrazenie, ze on moje l4 traktuje jako swietne rozwiazanie tego, ze ma wiecej roboty. Jakby zapominal, ze jestem w ciazy [emoji20]

Ale bylam wczoraj u mojego gina w przychodni, dal mi skierowanie na wszystkie badania. Ciesze sue bardzo, bo te pieniadze akurat pojda na prenatalne [emoji5] Zbadal mi tez szyjke i jes ok. Kazal mi czarowac zeby tym razem nic sie nie dzialo [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny ja tez sie fatalnie czuje. Mdlosci nadal mecza, slaba jestem, szybko sie mecze. A do tego niewyspana jestem okropnie. Nie mam juz sily. A M akurat teraz codziennie do wieczora w pracy i musze mloda odbierac z przedszkola, a to wyprawa dwoma autobusami. Czasami mam wrazenie, ze on moje l4 traktuje jako swietne rozwiazanie tego, ze ma wiecej roboty. Jakby zapominal, ze jestem w ciazy [emoji20]

Ale bylam wczoraj u mojego gina w przychodni, dal mi skierowanie na wszystkie badania. Ciesze sue bardzo, bo te pieniadze akurat pojda na prenatalne [emoji5] Zbadal mi tez szyjke i jes ok. Kazal mi czarowac zeby tym razem nic sie nie dzialo [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja też się zastanawiałam nad prowadzeniem ciąży u dwóch lekarzy, w sensie na NFZ i prywatnie, ale jakoś nie mam chyba na to siły i natchnienia i pozostanę przy prywatnym lekarzu, fakt kasa zaoszczędzona, ale te 2 wizyty i wszystko...

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Niee.. spokojnie :) Ja już zaczynam 12 tydzień i w dodatku mam dwójkę w brzuchu.
To dobrze ;) bo już się wystraszyłam ;) a tak z ciekawości wtedy są 2 pęcherzyki ciążowe czy jak ? ;) Jak mój lekarz widział jeden to chyba nie mam już co się obawiać ? [emoji14]

Ja mam tak samo po historii Elodii :( Boję się tych prenatalnych a z drugiej strony ciesze, że i nie umiem już doczekać żeby sprawdzić czy z dzieckiem jest ok.
A jak ja się boje jeszcze jak na tej ostatniej wizycie widziałam tylko pęcherzyk i zastanawiam się czy wszystko ok czy zobaczę bobo za tydzień w głowie setki myśli mam! Ale musi być dobrze wierzę w to, że tak będzie :)

To dobrze ;) bo już się wystraszyłam ;) a tak z ciekawości wtedy są 2 pęcherzyki ciążowe czy jak ? ;) Jak mój lekarz widział jeden to chyba nie mam już co się obawiać ? [emoji14]

Ha a ja ciągle mam nadzieję, że a nóż okaże się, że będzie dwójka :p

reklama
Ja też się zastanawiałam nad prowadzeniem ciąży u dwóch lekarzy, w sensie na NFZ i prywatnie, ale jakoś nie mam chyba na to siły i natchnienia i pozostanę przy prywatnym lekarzu, fakt kasa zaoszczędzona, ale te 2 wizyty i wszystko...

Ale ja nie prowadze ciazy u dwoch lekarzy. Tez mu sie nie chce w to bawic. Po prostu moj prywatny gin przyjmuje tez w przychodni. I kaxal mi przyjsc do przychodni ten jeden raz zebt dac mi skierowanie na ten podstawowy zestaw badan zebym nie musiala placic. Pozniej morfologie i mocz juz bede robic prywatnie. Tylko yen pierwszy komplet tyle kosztuje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry