reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tez mam takie sny ze aż się dziwie skąd one się biorą
Ja co noc wstaje koło 3 na siku potem spac mie mogę a potem musze wstawać bu...
Byłam dziś zrobić badania mocz morfologia glukoza toksoplazmoza grupa
Krwi płaciłam 77,00 tragedi nie było ..
A wczoraj chyba przecholowalam wstałam o 6:30 śniadanie zawiozłam córkę do szkoły potem do pracy jechałam i 16 skończyłam pojechałam na sklep bo towar przyszedł i robiłyśmy zdjęcia do 19:00 przyjechałam do domu lekcje z dzieckiem kolacja jak się położyłam myślałam ze się nie ruszę wszystko mnie bolało [emoji30] musze zwolnić tempo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Widzę ze nie tylko ja spać nie mogę :))

w4sqgzu395zb6ngs.png
Przebudziłam się bo mąż z pracy wrócił ale jeszcze zasnęłam [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Cześć dziewczyny :)
Lipcowa mamusia jeśli Cię to martwi to najlepiej skontaktuj się z lekarzem :)
Kurcze równo za tydzień prenatalne, już mam stresa, a po tych smutnych wydarzeniach u Elodii stres mam podwójny. Jedynym promyczkiem w tym stresie jest to, że może poznamy płeć skoro mój M tak bardzo tego chce :)
Któraś ma dzisiaj wizytę? Jeśli tak to zaciskam kciuki.

Hej, jej wy pisaliście prawie do 12 a ja po 20 już usnelam, może dlatego dziś w nocy nie spałam z 3 godzinki bo ile można spać, zresztą tak czy siak budzę się codziennie w nocy i mam takie przerwy,

Dziewczyny a taki lekki stan zapalany może wpłynąć negatywnie na ciążę ? Bo nie wiem czy przetrzymać ten tydzień czy lepiej dzwonić do mojego lekarza ? Jest to delikatne swędzenie, żadnych plamien, upławów nie mam...

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a taki lekki stan zapalany może wpłynąć negatywnie na ciążę ? Bo nie wiem czy przetrzymać ten tydzień czy lepiej dzwonić do mojego lekarza ? Jest to delikatne swędzenie, żadnych plamien, upławów nie mam...

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Raczej nie. Ja w 1 ciąży całe 9 miesięcy leczylam infekcje za infekcją i lekarz się tym nie martwił specjalnie :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dziewczyny mam pytanie, używałyście wózków, w których spacerówka miała taką "rynienike" (nie wiem jak to nazwać) na nogi, czy to nie przeszkadza dziecko jeśli ma nóżki już dłuższe, czy nie obija potem kostkami? Na zdjęciu zaznaczyłam o co mi chodzi. Przeglądaliśmy wózki z M i wszystkie praktycznie mają w taki sposób zrobiony ten podnóżek i średnio nam się to podoba, ale nie wiem jak z użytkowaniem.
product_36_7_image.jpg

Załączniki

• product_36_7_image.jpg
    product_36_7_image.jpg
    85,5 KB · Wyświetleń: 265
reklama
Do góry