reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wiesz co, ja z podobnego wozka szybko zrezygnowalam. Byl ciezki jak na spacerowke i nieporeczny we wkladaniu do auta. Gondola wiadomo ze lepsza taka. Ale po przerzuceniu sie na cosatto tez taki podnozek byl. We wrzesniu corce zmienilam wozek czyli w wieku dwoch lat na juz zwykla spacerowke malutka. To mozna powiedziec, ze jak miala kolo dwoch latek.

xrotgov3q3o4y33i.png
Dziękuję bardzo :)
A możecie polecić dziewczyny jakiś wózek tylko głęboki?

reklama
Dziękuję bardzo :)
A możecie polecić dziewczyny jakiś wózek tylko głęboki?
Wiesz jak jest najlepiej? Isc do sklepu, poogladac, podotykac, pojezdzic, sprawdzic jak sie sklada, zmienia np gondole z fotelikiem itd kilka wozkow. Ja tak robilam i pozniej przez int zamawialam, bo zazwyczaj taniej bylo. Kazdemu pasuje co innego, niektorzu szybko przerzucaja dziecko na spacerowa wersje, wiec gondola moze buc mniejsza, inni woza bardzo dlugo, wiec przyda sie wieksza.

xrotgov3q3o4y33i.png

Wiesz jak jest najlepiej? Isc do sklepu, poogladac, podotykac, pojezdzic, sprawdzic jak sie sklada, zmienia np gondole z fotelikiem itd kilka wozkow. Ja tak robilam i pozniej przez int zamawialam, bo zazwyczaj taniej bylo. Kazdemu pasuje co innego, niektorzu szybko przerzucaja dziecko na spacerowa wersje, wiec gondola moze buc mniejsza, inni woza bardzo dlugo, wiec przyda sie wieksza.

xrotgov3q3o4y33i.png
No właśnie zastanawiam się jak ogarnąć przyszłą zimę, skoro dziecko będzie miało w listopadzie 4 miesiące to myślicie, że w standardowej gondoli o długości koło 80cm przejeździ zimę?

Wiesz co, ja z podobnego wozka szybko zrezygnowalam. Byl ciezki jak na spacerowke i nieporeczny we wkladaniu do auta. Gondola wiadomo ze lepsza taka. Ale po przerzuceniu sie na cosatto tez taki podnozek byl. We wrzesniu corce zmienilam wozek czyli w wieku dwoch lat na juz zwykla spacerowke malutka. To mozna powiedziec, ze jak miala kolo dwoch latek.

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja sądzę, że sytuacji gdzie będę pakowała wózek do auta będzie może kilka, szwagierka nawet kupiła duże auto krótko po porodzie bo właśnie wózek, ogólnie mówi że nie wie czy włożyła go chociaż tam raz ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie zastanawiam się jak ogarnąć przyszłą zimę, skoro dziecko będzie miało w listopadzie 4 miesiące to myślicie, że w standardowej gondoli o długości koło 80cm przejeździ zimę?

Do 6 miesiąca może być w gondoli później siada i wogole nie chce leżeć tylko patrzeć
Ja zamierzam na przyszła wiosnę kupić spacerówkę dopiero
bo wiem ze w zimie aż tak dużo wózkiem jeździć nie będę a w razie czego wsadzę nosidełko i w nosidełko pojedziemy do sklepu

16udyx8di9hvrs5t.png

Moja siostra ma spacerówkę Bebetto Rainbow, podobną do tej ze zdjęcia i muszę przyznać, że tak wygodnego wózka dawno nie mieliśmy. Mega zwrotny, wcale nie bardzo ciężki, dziecko ma w nim dużo miejsca. Jakby tylko można było do niego dokupić gondolę to nie szukałabym nic nowego :) niestety ten model to tylko i wyłącznie spacerówka.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Ja sądzę, że sytuacji gdzie będę pakowała wózek do auta będzie może kilka, szwagierka nawet kupiła duże auto krótko po porodzie bo właśnie wózek, ogólnie mówi że nie wie czy włożyła go chociaż tam raz ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
My duzo razy. Co chwila z wozkiem, w pewnym momencie juz bylo tak, ze jeden mniejszy jezdzil caly czas, a deugi wiekszy byl kolo domu.

xrotgov3q3o4y33i.png

Do góry