reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny mam pytanie, używałyście wózków, w których spacerówka miała taką "rynienike" (nie wiem jak to nazwać) na nogi, czy to nie przeszkadza dziecko jeśli ma nóżki już dłuższe, czy nie obija potem kostkami? Na zdjęciu zaznaczyłam o co mi chodzi. Przeglądaliśmy wózki z M i wszystkie praktycznie mają w taki sposób zrobiony ten podnóżek i średnio nam się to podoba, ale nie wiem jak z użytkowaniem.
Zobacz załącznik 832069
Ja mialam taki. Wiekszosc z zestawow 3w1 takie ma. W niczym to nie przeszkadzalo :) przy dluzszych nozkach corka poprostu sobie opierala na tym nogi, bo jest tam wglebienie. Wydaje mi sie ze nawet jest to bardzo fajne, bo ma o co zaprzec nogi.

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
Dobry dzien....jeju dziewxzyny gratuluje udanych wizyt. Dzieciaczki jakie juz widoczne na fotkach. Trzymam kciukasy za dzisiejsze. Ja sama mam dzis u innego lekarza na 11.10.

Co do infekcji to ja uzywalam latcovaginal i do podmywania tantum rosa. A ja musze uwazac....bo jezeli mam infekcje to zaraz wlazi mi na nerke. Niestety w czasie 1 ciazy prawa prawie mi sie rozsypala. Teraz pilnuje sie jak moge.

Dziewczyny mam pytanie, używałyście wózków, w których spacerówka miała taką "rynienike" (nie wiem jak to nazwać) na nogi, czy to nie przeszkadza dziecko jeśli ma nóżki już dłuższe, czy nie obija potem kostkami? Na zdjęciu zaznaczyłam o co mi chodzi. Przeglądaliśmy wózki z M i wszystkie praktycznie mają w taki sposób zrobiony ten podnóżek i średnio nam się to podoba, ale nie wiem jak z użytkowaniem.
Zobacz załącznik 832069
Hm może to jest element, który można zdejmować? Ten podnozek jest wtedy gdy dziecko jest jeszcze dość małe a pod nim jeszcze drugi już na większe dziecko...

f2w39n7303c24ozn.png

Ja mialam taki. Wiekszosc z zestawow 3w1 takie ma. W niczym to nie przeszkadzalo :) przy dluzszych nozkach corka poprostu sobie opierala na tym nogi, bo jest tam wglebienie. Wydaje mi sie ze nawet jest to bardzo fajne, bo ma o co zaprzec nogi.

xrotgov3q3o4y33i.png
Ooo dziękuję za pomoc, bo już myślałam, że to będzie niepraktyczne :) A pamiętasz w jakim wieku była córcia jak już nóżki na tym opierała?

Hm może to jest element, który można zdejmować? Ten podnozek jest wtedy gdy dziecko jest jeszcze dość małe a pod nim jeszcze drugi już na większe dziecko...

f2w39n7303c24ozn.png
Niee, to jest pokazany taki cien to jasniejsze, ze mozna to rozlozyc do lezenia lub przy mlodszym, a przy wiekszym sie poprostu spuszcza na dol zeby mu nogi "wisialy". Bo o to chodzi tak?

xrotgov3q3o4y33i.png

Raczej nie. Ja w 1 ciąży całe 9 miesięcy leczylam infekcje za infekcją i lekarz się tym nie martwił specjalnie :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
To nie dzwonię nie dokucza mi to jakoś specjalnie tyle, że delikatnie swędzi, poprosiłam szwagierkę ma mi wejść do Rossmana kupić taki płyn dla kobiet w ciąży i w okresie połogu podobno bardzo fajnie niweluje takie swędzenie, pieczenie ciekawe czy będzie dostępny

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Zobacz załącznik 832069
Mi sie wydaje ze jak jest wiekszy dzieciaczek to wlasnie tam sobie stopki opiera ,wtedy nozki nie wisza.

reklama
Ooo dziękuję za pomoc, bo już myślałam, że to będzie niepraktyczne :) A pamiętasz w jakim wieku była córcia jak już nóżki na tym opierała?
Wiesz co, ja z podobnego wozka szybko zrezygnowalam. Byl ciezki jak na spacerowke i nieporeczny we wkladaniu do auta. Gondola wiadomo ze lepsza taka. Ale po przerzuceniu sie na cosatto tez taki podnozek byl. We wrzesniu corce zmienilam wozek czyli w wieku dwoch lat na juz zwykla spacerowke malutka. To mozna powiedziec, ze jak miala kolo dwoch latek.

xrotgov3q3o4y33i.png

Do góry