reklama
Margana
Fanka BB :)
Haha, tak bylo z Rennie owocowym jak bylam w pierwszej ciazy. M po calym miescie jezdzil i szukal [emoji23]Dobrze, że każda z nas lubi co innego bo gdyby wszystkie ciężarną "rzucały się" w sklepie na to samo to byłyby pustki jak w PRL-u [emoji16]
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Na pewno probiptyk mozna stosowac. A jesli chodzi o leki to nie wiem czy cos bez recepty mozna.Dziewczyny czy jest coś co można stosować na stan zapalany w ciąży ? Kurcze doskwiera mi delikatne swędzenie, nie jest to jakieś bardzo doskwierające, ale jednak delikatnie mnie swędzi w tych okolicach...
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*]8.08.2017
Kalinova
Dziewczyny czy jest coś co można stosować na stan zapalany w ciąży ? Kurcze doskwiera mi delikatne swędzenie, nie jest to jakieś bardzo doskwierające, ale jednak delikatnie mnie swędzi w tych okolicach...
Mnie lekarka poleciła probiotyk Invag i pomogło. Zależy na jakim etapie jest infekcja ale pałeczki kwasu mlekowego nie zaszkodzą.
martaaa515
No ja też nie mam więc to pewnie co innegoJa nie mam luteiny więc u mnie to nie to
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
martaaa515
Właśnie mam takie same, będę w czwartek to zapytam mojej co z tym robića jak się płyn nazywa? Też sobie chyba coś sprawię tak zapobiegawczo Nic nie swędzi, nie piecze ale mam upławy w kolorze moczu. Moja ginekolog mówi, że mam sie tym nie martwić bo wg niej ta wydzielina jest normalna w ciąży u niektórych kobiet. Ale wolę dmuchać na zimne
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Lipcowa mamusia
Widzę ze nie tylko ja spać nie mogę )
reklama
paulina1994
Ja nie dosyć, że się budzę kilka razy w nocy, śnią mi się niestworzone rzeczy to jeszcze jestem tak głodna, że zjadłabym pół lodówki, ale się powstrzymuje bo przecież ja po pierwszym trymestrze się nie ruszę jak tak dalej pójdzie :/ już słyszę, ale masz już ładny brzuszek (śmie wątpić czy to ciążowy w 8 tyg) [emoji23]Widzę ze nie tylko ja spać nie mogę )
Podziel się: