reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tez mam takie sny ze aż się dziwie skąd one się biorą
Ja co noc wstaje koło 3 na siku potem spac mie mogę a potem musze wstawać bu...
Byłam dziś zrobić badania mocz morfologia glukoza toksoplazmoza grupa
Krwi płaciłam 77,00 tragedi nie było ..
A wczoraj chyba przecholowalam wstałam o 6:30 śniadanie zawiozłam córkę do szkoły potem do pracy jechałam i 16 skończyłam pojechałam na sklep bo towar przyszedł i robiłyśmy zdjęcia do 19:00 przyjechałam do domu lekcje z dzieckiem kolacja jak się położyłam myślałam ze się nie ruszę wszystko mnie bolało [emoji30] musze zwolnić tempo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Widzę ze nie tylko ja spać nie mogę :))

w4sqgzu395zb6ngs.png
Przebudziłam się bo mąż z pracy wrócił ale jeszcze zasnęłam [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Cześć dziewczyny :)
Lipcowa mamusia jeśli Cię to martwi to najlepiej skontaktuj się z lekarzem :)
Kurcze równo za tydzień prenatalne, już mam stresa, a po tych smutnych wydarzeniach u Elodii stres mam podwójny. Jedynym promyczkiem w tym stresie jest to, że może poznamy płeć skoro mój M tak bardzo tego chce :)
Któraś ma dzisiaj wizytę? Jeśli tak to zaciskam kciuki.

Hej, jej wy pisaliście prawie do 12 a ja po 20 już usnelam, może dlatego dziś w nocy nie spałam z 3 godzinki bo ile można spać, zresztą tak czy siak budzę się codziennie w nocy i mam takie przerwy,

Dziewczyny a taki lekki stan zapalany może wpłynąć negatywnie na ciążę ? Bo nie wiem czy przetrzymać ten tydzień czy lepiej dzwonić do mojego lekarza ? Jest to delikatne swędzenie, żadnych plamien, upławów nie mam...

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a taki lekki stan zapalany może wpłynąć negatywnie na ciążę ? Bo nie wiem czy przetrzymać ten tydzień czy lepiej dzwonić do mojego lekarza ? Jest to delikatne swędzenie, żadnych plamien, upławów nie mam...

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Raczej nie. Ja w 1 ciąży całe 9 miesięcy leczylam infekcje za infekcją i lekarz się tym nie martwił specjalnie :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dziewczyny mam pytanie, używałyście wózków, w których spacerówka miała taką "rynienike" (nie wiem jak to nazwać) na nogi, czy to nie przeszkadza dziecko jeśli ma nóżki już dłuższe, czy nie obija potem kostkami? Na zdjęciu zaznaczyłam o co mi chodzi. Przeglądaliśmy wózki z M i wszystkie praktycznie mają w taki sposób zrobiony ten podnóżek i średnio nam się to podoba, ale nie wiem jak z użytkowaniem.
product_36_7_image.jpg

Załączniki

• product_36_7_image.jpg
    product_36_7_image.jpg
    85,5 KB · Wyświetleń: 264
reklama
Do góry