reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mnie lekarka poleciła probiotyk Invag i pomogło. Zależy na jakim etapie jest infekcja ale pałeczki kwasu mlekowego nie zaszkodzą.
Pewnie tak, tylko jak ja mam 2 razy dziennie luteine dopochwowo, która siłą rzeczy wypływa to nie wiem czy jest sens stosowania probiotyku dopochwowo bo zaczym on zdąży się rozpuścić to zacznie wylatywać z luteina :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy wam.sie zdarza wymiotowac małymi skrzepkami krwi z rana lub nad ranem? jak ja przed chwila. Od paru razy zauważyłam skrzepki krwi.martwie się na następnej wizycie powiem lekarzowi lub mu esa wyślę.

w4sqgzu395zb6ngs.png

Ja wstałam na budzik bo zgodnie z zaleceniem ginekologa idę do dentysty :) muszę mieć w ksiazeczce ciazy pieczątkę, że byłam... Mam nadzieję, że nic tam nie znajdzie bo dentysta to mój znienawidzony lekarz [emoji39] byłam rok temu oby nic od tamtej pory sie nie zrobilo

f2w39n7303c24ozn.png

Ja nie dosyć, że się budzę kilka razy w nocy, śnią mi się niestworzone rzeczy to jeszcze jestem tak głodna, że zjadłabym pół lodówki, ale się powstrzymuje bo przecież ja po pierwszym trymestrze się nie ruszę jak tak dalej pójdzie :/ już słyszę, ale masz już ładny brzuszek (śmie wątpić czy to ciążowy w 8 tyg) [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha, ja mam tak samo :D

reklama
Do góry