reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny jak mi sie mdlosci od wczoraj nasilily, ze szok [emoji33] W nocy juz prawie wymiotowalam, a dzis rano jak jechalam z corka do lekarza to juz chcualam wysiasc z autobusu, ale bysmy nie zdarzyly. Az mi sie plakac chcialo [emoji20] Myslalam, ze juz bedzie lepiej, a tu coraz gorzej.

Ale za to umowilam sie na prenatalne zaraz po swietach - 27.12 [emoji3]

Widze, ze temat wozkow poruszylyscie. Ja mam wozek po corce - Mikado. Bylam bardzo zadowolona, poza jednym mankamentem, ktory udalo sie usunac. Musily tylko parasolke dokupic, bo sie polamala [emoji6]
Ja mam ten wozek 2 w 1. Nie jestem zwolenniczka tych fotelikow z kompletow. Za to mielismy do wozka adapter do fotelika, ktory wybralismy, a i tak go urzylismy tylko raz [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
kobietki was tez tak od smażonego zapachu odrzuca?
smaże wlasni mezowi schabowego i normalnie z klamerka na nosie bo nie moge inaczej do kuchni wlezc jaja normalnie.
Ja ogolnie zauwazylam ze z miesem mam problem. Nie daj Boze mielone i mam dosc. Bardziej bym wolala jakies racuchy, nalesniki... Pycha. Ale moj maz bez miesa to nie umie sobie pojesc. W sumie sie nie dziwie, pracuje po 12 godzin przez 6 dni, wiec skads musi ta energie wziac[emoji12]

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Maatko wy juz wózki wybieracie? Ja kompletnie jeszcze o tym nie myślę [emoji14]

Nie... to takie luźne pogawędki. ;-) Nie możemy rozmawiać tylko o tym czego się boimy czy nudnościach ;-) Muszą być też jakieś radosne tematy. Ja wózek planuję kupić dopiero w lipcu. A pod koniec maja lub w czerwcu jakieś pierwsze rzeczy do wyprawki.

w preglife wyświetliło mi się że mam 8 tyg (czyli zaczynam 9 tydz) i że 20% ciąży za mną! Jakoś mnie to zszokowało :)

IMG_1142.png

Załączniki

• IMG_1142.png
    IMG_1142.png
    55,7 KB · Wyświetleń: 49
Ja ogolnie zauwazylam ze z miesem mam problem. Nie daj Boze mielone i mam dosc. Bardziej bym wolala jakies racuchy, nalesniki... Pycha. Ale moj maz bez miesa to nie umie sobie pojesc. W sumie sie nie dziwie, pracuje po 12 godzin przez 6 dni, wiec skads musi ta energie wziac[emoji12]

U mnie mięso bardzo bez szału, ale nie drażni mnie tak jak ryba... zawsze uwielbiałam wszystkie rybne rzeczy a teraz mdli mnie na samą myśl o takie smażonej albo pieczonej. Jedyny wyjątek- śledź z cebulą albo pieczona w sushi. I to najchętniej nie ryba a krewetka. A poza tym... brrrrrrr....

ja wóźki oglądam na okrągło :D jak w ciąży nie byłam to też oglądałam :D podobają mi się wszystkie :D joolz, stokke, bugaboo, dubatti ...i czarny cybex :D ale z czarnym w lecie to chyba trochę lipa, chociaż doświadczenia z wózkami nie mam żadnego :p
Ja planuję kupić właśnie czarny wózek. Takie podobają mi się najbardziej. Mieszkam w Szwecji i tu 99% wózków to czarne ;-) Bez względu na to czy dziecko jest z zimy czy ze środka lata. Tak samo jest ze spacerówkami.

Ja planuję kupić właśnie czarny wózek. Takie podobają mi się najbardziej. Mieszkam w Szwecji i tu 99% wózków to czarne ;-) Bez względu na to czy dziecko jest z zimy czy ze środka lata. Tak samo jest ze spacerówkami.
mnie też najbardziej podobają się czarne :D tylko czy dziecko się w nim nie usmaży w lecie ? :p jak myślicie ?

Ale ja tez bede napewno ciemny kupowac. Albo czarny, albo ciemny szary. Na wielkie upaly i tak z takim malenstwem daleko nie pojde, pewnie dopiero pod wieczor jak sie lzej zrobi. Z reszta o czym mowa, lato moze byc rozne. Ja sie juz na nic nie nastawiam jesli o pogode chodzi. Ostatnio jest dziwna [emoji14]

reklama
Do góry