reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

mnie też najbardziej podobają się czarne :D tylko czy dziecko się w nim nie usmaży w lecie ? :p jak myślicie ?
W sumie to w lecie tu nie ma takich temperatur jak w Pl, (średnio tak 21-28’C) ale te lepsze wózki są z takich materiałów, że nie nagrzewają się w środku. Widziałam też takie z budą białą od środka a czarną na zewnątrz (np. Joolz taki ma)

reklama
U nas było podobnie, zamiast maty zwykły kolorowy koc pozwalał naszej małej na wojaże. Matę miałam pożyczoną od bratowej. Nie kupowałam też przewijaka, miałam przewijak turystyczny, nadal go mam. Zgadzam się z Tobą, teraz to już się wie co jest tak na prawde potrzebne a bez czego można jednak się obejść. ;)

Haha, za to u nas mata to była podstawa :) Młoda potrafiła się pół dnia na niej bawić. Jednak kazde dziecko inne ;)

U mnie też od dzisiaj wymioty :-( A myślałam, że okropne nudności to już dużo.

Ojej, to Tobie tez współczuję. Kiedy to sie skończy?

Haha, za to u nas mata to była podstawa :) Młoda potrafiła się pół dnia na niej bawić. Jednak kazde dziecko inne ;)

Ojej, to Tobie tez współczuję. Kiedy to sie skończy?
Mam nadzieję, że najpóźniej w 12 tc. Chociaż znam 2 dziewczyny, które miały nudności do końca ciąży. Jednak to były wyjątki, reszta koleżanek w II trymestrze czuła się znakomicie. Ja w poprzedniej ciąży nie miałam ani nudności, ani wymiotów przez całe 9 miesięcy. Teraz to dla mnie nieprzyjemna nowość ;-)

Mam nadzieję, że najpóźniej w 12 tc. Chociaż znam 2 dziewczyny, które miały nudności do końca ciąży. Jednak to były wyjątki, reszta koleżanek w II trymestrze czuła się znakomicie. Ja w poprzedniej ciąży nie miałam ani nudności, ani wymiotów przez całe 9 miesięcy. Teraz to dla mnie nieprzyjemna nowość ;-)

No ja w pierwszej ciąży miałam do 14tc, ale chyba nie ciągneło mnie az tak na wymioty, Za to wymiotowałam w III trym. o_O

reklama
Do góry