reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny jak mi sie mdlosci od wczoraj nasilily, ze szok [emoji33] W nocy juz prawie wymiotowalam, a dzis rano jak jechalam z corka do lekarza to juz chcualam wysiasc z autobusu, ale bysmy nie zdarzyly. Az mi sie plakac chcialo [emoji20] Myslalam, ze juz bedzie lepiej, a tu coraz gorzej.

Ale za to umowilam sie na prenatalne zaraz po swietach - 27.12 [emoji3]

Widze, ze temat wozkow poruszylyscie. Ja mam wozek po corce - Mikado. Bylam bardzo zadowolona, poza jednym mankamentem, ktory udalo sie usunac. Musily tylko parasolke dokupic, bo sie polamala [emoji6]
Ja mam ten wozek 2 w 1. Nie jestem zwolenniczka tych fotelikow z kompletow. Za to mielismy do wozka adapter do fotelika, ktory wybralismy, a i tak go urzylismy tylko raz [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
kobietki was tez tak od smażonego zapachu odrzuca?
smaże wlasni mezowi schabowego i normalnie z klamerka na nosie bo nie moge inaczej do kuchni wlezc jaja normalnie.
Ja ogolnie zauwazylam ze z miesem mam problem. Nie daj Boze mielone i mam dosc. Bardziej bym wolala jakies racuchy, nalesniki... Pycha. Ale moj maz bez miesa to nie umie sobie pojesc. W sumie sie nie dziwie, pracuje po 12 godzin przez 6 dni, wiec skads musi ta energie wziac[emoji12]

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Maatko wy juz wózki wybieracie? Ja kompletnie jeszcze o tym nie myślę [emoji14]

Nie... to takie luźne pogawędki. ;-) Nie możemy rozmawiać tylko o tym czego się boimy czy nudnościach ;-) Muszą być też jakieś radosne tematy. Ja wózek planuję kupić dopiero w lipcu. A pod koniec maja lub w czerwcu jakieś pierwsze rzeczy do wyprawki.

w preglife wyświetliło mi się że mam 8 tyg (czyli zaczynam 9 tydz) i że 20% ciąży za mną! Jakoś mnie to zszokowało :)

IMG_1142.png

Załączniki

• IMG_1142.png
    IMG_1142.png
    55,7 KB · Wyświetleń: 49
Ja ogolnie zauwazylam ze z miesem mam problem. Nie daj Boze mielone i mam dosc. Bardziej bym wolala jakies racuchy, nalesniki... Pycha. Ale moj maz bez miesa to nie umie sobie pojesc. W sumie sie nie dziwie, pracuje po 12 godzin przez 6 dni, wiec skads musi ta energie wziac[emoji12]

U mnie mięso bardzo bez szału, ale nie drażni mnie tak jak ryba... zawsze uwielbiałam wszystkie rybne rzeczy a teraz mdli mnie na samą myśl o takie smażonej albo pieczonej. Jedyny wyjątek- śledź z cebulą albo pieczona w sushi. I to najchętniej nie ryba a krewetka. A poza tym... brrrrrrr....

ja wóźki oglądam na okrągło :D jak w ciąży nie byłam to też oglądałam :D podobają mi się wszystkie :D joolz, stokke, bugaboo, dubatti ...i czarny cybex :D ale z czarnym w lecie to chyba trochę lipa, chociaż doświadczenia z wózkami nie mam żadnego :p
Ja planuję kupić właśnie czarny wózek. Takie podobają mi się najbardziej. Mieszkam w Szwecji i tu 99% wózków to czarne ;-) Bez względu na to czy dziecko jest z zimy czy ze środka lata. Tak samo jest ze spacerówkami.

Ja planuję kupić właśnie czarny wózek. Takie podobają mi się najbardziej. Mieszkam w Szwecji i tu 99% wózków to czarne ;-) Bez względu na to czy dziecko jest z zimy czy ze środka lata. Tak samo jest ze spacerówkami.
mnie też najbardziej podobają się czarne :D tylko czy dziecko się w nim nie usmaży w lecie ? :p jak myślicie ?

Ale ja tez bede napewno ciemny kupowac. Albo czarny, albo ciemny szary. Na wielkie upaly i tak z takim malenstwem daleko nie pojde, pewnie dopiero pod wieczor jak sie lzej zrobi. Z reszta o czym mowa, lato moze byc rozne. Ja sie juz na nic nie nastawiam jesli o pogode chodzi. Ostatnio jest dziwna [emoji14]

reklama
Do góry