Margana
Fanka BB :)
Dziewczyny jak mi sie mdlosci od wczoraj nasilily, ze szok [emoji33] W nocy juz prawie wymiotowalam, a dzis rano jak jechalam z corka do lekarza to juz chcualam wysiasc z autobusu, ale bysmy nie zdarzyly. Az mi sie plakac chcialo [emoji20] Myslalam, ze juz bedzie lepiej, a tu coraz gorzej.
Ale za to umowilam sie na prenatalne zaraz po swietach - 27.12 [emoji3]
Widze, ze temat wozkow poruszylyscie. Ja mam wozek po corce - Mikado. Bylam bardzo zadowolona, poza jednym mankamentem, ktory udalo sie usunac. Musily tylko parasolke dokupic, bo sie polamala [emoji6]
Ja mam ten wozek 2 w 1. Nie jestem zwolenniczka tych fotelikow z kompletow. Za to mielismy do wozka adapter do fotelika, ktory wybralismy, a i tak go urzylismy tylko raz [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Ale za to umowilam sie na prenatalne zaraz po swietach - 27.12 [emoji3]
Widze, ze temat wozkow poruszylyscie. Ja mam wozek po corce - Mikado. Bylam bardzo zadowolona, poza jednym mankamentem, ktory udalo sie usunac. Musily tylko parasolke dokupic, bo sie polamala [emoji6]
Ja mam ten wozek 2 w 1. Nie jestem zwolenniczka tych fotelikow z kompletow. Za to mielismy do wozka adapter do fotelika, ktory wybralismy, a i tak go urzylismy tylko raz [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017