reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja miałam zawroty głowy na samym początku. Zaczęłam pić więcej wody i przeszło. Ale morfologię warto sprawdzić. Zresztą w ciąży i tak raz na miesiąc minimum wypada zbadać krew.

Maatko wy juz wózki wybieracie? Ja kompletnie jeszcze o tym nie myślę [emoji14]

Wybierać nie wybieramy raczej obstawiamy swoje typy ;) ja szczerze powiedziawszy zawsze kochałam takie rzeczy dla dzieci i bardzo często zdarzało mi się je oglądać jeszcze długo przed ciążą :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

A jak po chrzcinach? Dałaś radę? Długo zostaliście? Ja też mam bóle brzucha, dziś większe niż do tej pory (mocniejsze), ale trwające tylko kilka chwil (wcześniej bolało przez jakiś czas) takie napadowe.U mnie też nospa w pogotowiu.
Dałam jakoś radę, nie było tak źle ale jak każdy podpity to z nikim się później dogadać nie mogłam :D zostaliśmy do 21...

p19u3e3kjoeq8h9b.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wybierać nie wybieramy raczej obstawiamy swoje typy ;) ja szczerze powiedziawszy zawsze kochałam takie rzeczy dla dzieci i bardzo często zdarzało mi się je oglądać jeszcze długo przed ciążą :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie, ja uwielbiam oglądać wyprawki dla dzieciaczków, uwielbiam robić prezenty maluszkom, tak jak kocham oglądać wnętrza nawet jak nic nie urządzam i miejsca na wakacje, nawet jak dopiero z nich wróciłam :)

reklama
Do góry