Hej dziewczyny, jak Wy zrobiłyście tą oś czasu, która pokazuje w którym tygodniu jesteście? Też taką chce
wchodzisz tutaj:
https://www.suwaczki.com
i jak masz gotowy link to wrzucasz w swoim profilu, tam gdzie masz: sygnatura
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny, jak Wy zrobiłyście tą oś czasu, która pokazuje w którym tygodniu jesteście? Też taką chce
Ja nie mam FB, więc tam nie piszę.Czy któraś z Was udziela się na FB na lipcowe mamusie 2018 ? Nie wiem, czy dobrą grupę znalazłam...
U nas było podobnie, zamiast maty zwykły kolorowy koc pozwalał naszej małej na wojaże. Matę miałam pożyczoną od bratowej. Nie kupowałam też przewijaka, miałam przewijak turystyczny, nadal go mam. Zgadzam się z Tobą, teraz to już się wie co jest tak na prawde potrzebne a bez czego można jednak się obejść.U nas mata edukacyjna to też był niewypał. Nie było co prawda starszego biegającego rodzeństwa, ale mały się nią nie interesował. Teraz maty nie będziemy kupować. A z tą listą dla pierwszego dziecka to prawda Myślę, że dla kolejnego kupimy tylko ok. 30% tego co było na liście za pierwszym razem ;-)
U mnie też od dzisiaj wymioty :-( A myślałam, że okropne nudności to już dużo.Dziewczyny jak mi sie mdlosci od wczoraj nasilily, ze szok [emoji33] W nocy juz prawie wymiotowalam, a dzis rano jak jechalam z corka do lekarza to juz chcualam wysiasc z autobusu, ale bysmy nie zdarzyly. Az mi sie plakac chcialo [emoji20] Myslalam, ze juz bedzie lepiej, a tu coraz gorzej.
Ale za to umowilam sie na prenatalne zaraz po swietach - 27.12 [emoji3]
Widze, ze temat wozkow poruszylyscie. Ja mam wozek po corce - Mikado. Bylam bardzo zadowolona, poza jednym mankamentem, ktory udalo sie usunac. Musily tylko parasolke dokupic, bo sie polamala [emoji6]
Ja mam ten wozek 2 w 1. Nie jestem zwolenniczka tych fotelikow z kompletow. Za to mielismy do wozka adapter do fotelika, ktory wybralismy, a i tak go urzylismy tylko raz [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Współczuję bardzo.... u mnie mdłości całodniowe ale jeszcze bez wymiotów.U mnie też od dzisiaj wymioty :-( A myślałam, że okropne nudności to już dużo.
To u mnie przewijak usztywniany to nr 1 na liście!! Po pierwszym dziecku komuś oddałam, a po urodzeniu drugiego, jak wysłałam męża do sklepu, to kupił mi zwykły przewijak miękki. Więc dla mnie to jest absolutne must haveU nas było podobnie, zamiast maty zwykły kolorowy koc pozwalał naszej małej na wojaże. Matę miałam pożyczoną od bratowej. Nie kupowałam też przewijaka, miałam przewijak turystyczny, nadal go mam. Zgadzam się z Tobą, teraz to już się wie co jest tak na prawde potrzebne a bez czego można jednak się obejść.
O widzisz. :-) Ja też używałam koca a przewijak szybko oddałam i używałam turystycznego (taki składany do torebki) i super się sprawdzał.U nas było podobnie, zamiast maty zwykły kolorowy koc pozwalał naszej małej na wojaże. Matę miałam pożyczoną od bratowej. Nie kupowałam też przewijaka, miałam przewijak turystyczny, nadal go mam. Zgadzam się z Tobą, teraz to już się wie co jest tak na prawde potrzebne a bez czego można jednak się obejść.
taki, że go możesz złożyć np na pół i zasunąć w futerał no i bierzesz ze sobą jeśli jedziesz gdzieś w podróż. Dobry bo nie zajmuje dużo miejsca.Przewijak turystyczny? A co to? Ja miałam zwykły i też oddałam, ale teraz na taki nie mam miejsca.