reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U nas mata edukacyjna to też był niewypał. Nie było co prawda starszego biegającego rodzeństwa, ale mały się nią nie interesował. Teraz maty nie będziemy kupować. A z tą listą dla pierwszego dziecka to prawda :-D Myślę, że dla kolejnego kupimy tylko ok. 30% tego co było na liście za pierwszym razem ;-)
U nas było podobnie, zamiast maty zwykły kolorowy koc pozwalał naszej małej na wojaże. Matę miałam pożyczoną od bratowej. Nie kupowałam też przewijaka, miałam przewijak turystyczny, nadal go mam. Zgadzam się z Tobą, teraz to już się wie co jest tak na prawde potrzebne a bez czego można jednak się obejść. ;)

Dziewczyny jak mi sie mdlosci od wczoraj nasilily, ze szok [emoji33] W nocy juz prawie wymiotowalam, a dzis rano jak jechalam z corka do lekarza to juz chcualam wysiasc z autobusu, ale bysmy nie zdarzyly. Az mi sie plakac chcialo [emoji20] Myslalam, ze juz bedzie lepiej, a tu coraz gorzej.

Ale za to umowilam sie na prenatalne zaraz po swietach - 27.12 [emoji3]

Widze, ze temat wozkow poruszylyscie. Ja mam wozek po corce - Mikado. Bylam bardzo zadowolona, poza jednym mankamentem, ktory udalo sie usunac. Musily tylko parasolke dokupic, bo sie polamala [emoji6]
Ja mam ten wozek 2 w 1. Nie jestem zwolenniczka tych fotelikow z kompletow. Za to mielismy do wozka adapter do fotelika, ktory wybralismy, a i tak go urzylismy tylko raz [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U mnie też od dzisiaj wymioty :-( A myślałam, że okropne nudności to już dużo.

U nas było podobnie, zamiast maty zwykły kolorowy koc pozwalał naszej małej na wojaże. Matę miałam pożyczoną od bratowej. Nie kupowałam też przewijaka, miałam przewijak turystyczny, nadal go mam. Zgadzam się z Tobą, teraz to już się wie co jest tak na prawde potrzebne a bez czego można jednak się obejść. ;)
To u mnie przewijak usztywniany to nr 1 na liście!! ;) Po pierwszym dziecku komuś oddałam, a po urodzeniu drugiego, jak wysłałam męża do sklepu, to kupił mi zwykły przewijak miękki. Więc dla mnie to jest absolutne must have :)

O widzisz. :-) Ja też używałam koca a przewijak szybko oddałam i używałam turystycznego (taki składany do torebki) i super się sprawdzał.

Hej dziewczyny, ja wzięłam się za porządki świąteczne i sprzątam w półkach :) na raty trochę posprzątam i mały mnie woła żeby się bawić ojjjj może zdążę do świąt :) ale mało już zostało :)

reklama
Przewijak turystyczny? A co to? Ja miałam zwykły i też oddałam, ale teraz na taki nie mam miejsca.

p19uqqmzy05r3uyz.png
taki, że go możesz złożyć np na pół i zasunąć w futerał no i bierzesz ze sobą jeśli jedziesz gdzieś w podróż. Dobry bo nie zajmuje dużo miejsca.
moja znajoma też używała turystycznego i zadowolona była

Do góry