reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jedyne co kupie, to wozek, bo sprzedalam i mam tylko spacerowke zwykla. Ale to pod sam koniec, bo musze uzbierac fundusze :D upodobalam sobie jeden i nie odpuszcze.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki sobie upodobalas! Mi się podoba Anex Cross ale z fotelikiem to koszt około 3 tys

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

W szpitalu, narazie leżę nic mnie nie boli ale krwawię cały czas

Kinga, ściskam mocno :*

Hey dziewczyny kuzwa ratujcie byłam młoda zawizc autobusem do przedszkola i juz prawie wysiadalam z powrotem jeden przystanek i chuuuuuuuusteczka nie wytrzymałam i rzygnelam w autobusie myślałam że się spale ze wstydu ale słabo mi było to blada byłam zaraz się wszyscy gapili i wypytywali co.się dzieje czy pogotowie wezwać. Jej ja nawet rano z domu nie mogę wyjść.

O rety. Współczuję takiego przeżycia...

Paskudnie psychicznie bardzo zle. Fizycznie na tyle dobrze że dzisiaj wychodze. Wole sie w M wtulic i wyplakac niż tutaj sama ze sobą. Pusto sie tak czuje a brzuch mi sie splaszczyl ehhh..... No trudno. Jakos musze przez to przejść. Jak tyljo zielone swiatlo dostane to od razu dzialamy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Elodia, Ciebie też mocno ściskam! Dajcie sobie chwilę i starajcie się o dzidziusia, jak tylko poczujesz się na siłach..! :*

Lepiej żyj w nieświadomości [emoji23]
Ja choruje na kocyki i inne rzeczy z la milou wole nie liczyć ile wydam napewno rozłożę to na miesiące po prenatalnych zacznę powoli kupować jakieś body będą wyprzedaże wiec tez pokupuje już kilka rzeczy a na czerwiec zostawię sobie konkretne wydatki łóżeczko wózek wanienka pościel koce

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie, ja też mam takie zdanie że lepiej podzielić wydatki.. W pierwszej ciąży na początku kupowałam ubranka, większość uważała że przesadzam. Ale potem jakoś naturalnie zamówiliśmy wózek, w kolejnym miesiącu mebelki i w miarę to się porozkładało. Teraz jest inaczej, bo dużo znajomych miało dzieci w zeszłym roku i mam już obiecaną poduszkę-wąż, kosz mojżesza, rogal do karmienia itp :) i ubranka dla dziewczynki- ale zobaczymy czy rURZowe się przydadzą ;)

A rzeczy z la milou są boskie! i ja mam ich sklep jeszcze niedaleko..:sorry2:

Dziewczyny mam taki przezroczysty ciągnący się śluz do tej pory raczej miałam biały mleczny normalne to jest ?

Dziewczyny mam taki przezroczysty ciągnący się śluz do tej pory raczej miałam biały mleczny normalne to jest ?

Raczej tak. Ja mam rozne kolory i konsystencje. Taki przezroczysty jak plodny tez miewam. Nic mi sie nie dzieje i nie dzialo.

Nie jest mi lekko bo wam troche zazdroszczę ale z drugiej strony jakoś muszę czas zorganizowac. W szpitalu teraz szlam do sklepiku po wodę i po drodze kilka kobiet do porodu już szły na oddzialy na wyzszych pietrach. Ale tym razem nie zaplakalam twardo sie trzymalam i nawet powodzenia życzylam. I naprawde licze na to że conajmniej z brzuchem bede w grudniu albo najlepiej na porodówce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Wierzę że Ci się uda zaslugujesz na to trzymam kciuki za jak najszybsze poczęcia już niedługo będziesz znowu w ciazy [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji1]

eikt3e3k96x30qte.png

reklama
Koleżanka ma i jest zadowolona, jednak mnie nie podoba się rama, wolę bardziej standardowe wózki.
Ja tez zawsze bylam za takimi "zwyklymi" i bron Boze nie z 3 kolami. Taki tez na poczatku mialam. Poki nie kupilam Cosatto, swietny wozek. Kolorowy, lekki, wygodny :)

Do góry