reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja miałam wózek bebe car, był super. Ale teraz pewnie poszukam jakiegoś innego :) Teraz podobają mi się stokke, które 7 lat temu uważałam za dziwadła :) Ale te cosatto też super. Ze stokke w ogóle podoba mi się design, foteliki, łóżeczka... ehhh..

Elodia strasznie mi przykro :(
No coz zrobic....ale decyzja z M podjeta. Jak tylko bedzie zielone swiatlo na starania to wtedy dzialamy od razu. Nie wiem czemu ale naprawde mam przeczucie ze najpozniej za 3 cyklem staran sie uda.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

No to ja wlasnie taki sprzedalam. Gondola super, nosidelko tez praktyczne, spacerowka juz mniej. Niedlugo corka pojezdzila w takiej z zwstawu. Ale o czym mowa [emoji12] Ja mialam wozkow zeby nie sklamac razem z tym teraz 7. Wymienialam co chwila. Bo albo cos mi nie pasowalo, albo znalazlam fajniejszy. Kupowalam i sprzedawalam. Juz maz nawet tego nie komentowal, jak mowilam ze wnet nowy wozek przyjdzie [emoji23]

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Mam tak samo [emoji2] jak siostry rodziły to wózki kupowałam jak głupia a stare sprzedawałam [emoji2] a teraz w głowie mi tylko Anex ale z zakupami czekam do samego końca. Bujaczek, łóżeczko, ciuszki na dziewczynkę mam w komplecie po siostrach, akcesoria i zabawki. Nic jeszcze nie przeglądam, może po połówkowym zacznę. Teraz już się pomału denerwuję przed wizytą w czwartek. Na tym etapie straciłam pierwsze dziecko :(

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Kinga30 - powodzenia, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Domi11 - gratuluje udanej wizyty I robiacego fikolki Malenstwa
Mnie czesto boli brzuch, ale to raczej normalne. Nie robie z tego zadnego halo, bo nie plamie, nie krwawie - widocznie tak musi byc.
Jestem bardzo aktywna, duzo sie ruszam, pracuje. Maz po operacji przepuchliny, wiec musze nosic zakupy, wegiel itp.

Milego dnia Wam zycze.

Do góry