reklama
Ja miałam wózek bebe car, był super. Ale teraz pewnie poszukam jakiegoś innego Teraz podobają mi się stokke, które 7 lat temu uważałam za dziwadła Ale te cosatto też super. Ze stokke w ogóle podoba mi się design, foteliki, łóżeczka... ehhh..
Elodia
Fanka BB :)
No coz zrobic....ale decyzja z M podjeta. Jak tylko bedzie zielone swiatlo na starania to wtedy dzialamy od razu. Nie wiem czemu ale naprawde mam przeczucie ze najpozniej za 3 cyklem staran sie uda.Elodia strasznie mi przykro
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Veraska
Na pewno tak będzie :-*No coz zrobic....ale decyzja z M podjeta. Jak tylko bedzie zielone swiatlo na starania to wtedy dzialamy od razu. Nie wiem czemu ale naprawde mam przeczucie ze najpozniej za 3 cyklem staran sie uda.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Marzycielka
Ja dzis sobie posprzatam, pojade dokupic ozdoby i jutro albo pojutrze tez chyba ubioreA ja tak z innej beczki, my już mamy choinkę [emoji173] wczoraj kupiliśmy więc nie mogłam się powstrzymać, żeby już jej nie przystroić
Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
martaaa515
Mam tak samo [emoji2] jak siostry rodziły to wózki kupowałam jak głupia a stare sprzedawałam [emoji2] a teraz w głowie mi tylko Anex ale z zakupami czekam do samego końca. Bujaczek, łóżeczko, ciuszki na dziewczynkę mam w komplecie po siostrach, akcesoria i zabawki. Nic jeszcze nie przeglądam, może po połówkowym zacznę. Teraz już się pomału denerwuję przed wizytą w czwartek. Na tym etapie straciłam pierwsze dzieckoNo to ja wlasnie taki sprzedalam. Gondola super, nosidelko tez praktyczne, spacerowka juz mniej. Niedlugo corka pojezdzila w takiej z zwstawu. Ale o czym mowa [emoji12] Ja mialam wozkow zeby nie sklamac razem z tym teraz 7. Wymienialam co chwila. Bo albo cos mi nie pasowalo, albo znalazlam fajniejszy. Kupowalam i sprzedawalam. Juz maz nawet tego nie komentowal, jak mowilam ze wnet nowy wozek przyjdzie [emoji23]
Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
reklama
T
taycia
Gość
Kinga30 - powodzenia, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Domi11 - gratuluje udanej wizyty I robiacego fikolki Malenstwa
Mnie czesto boli brzuch, ale to raczej normalne. Nie robie z tego zadnego halo, bo nie plamie, nie krwawie - widocznie tak musi byc.
Jestem bardzo aktywna, duzo sie ruszam, pracuje. Maz po operacji przepuchliny, wiec musze nosic zakupy, wegiel itp.
Milego dnia Wam zycze.
Domi11 - gratuluje udanej wizyty I robiacego fikolki Malenstwa
Mnie czesto boli brzuch, ale to raczej normalne. Nie robie z tego zadnego halo, bo nie plamie, nie krwawie - widocznie tak musi byc.
Jestem bardzo aktywna, duzo sie ruszam, pracuje. Maz po operacji przepuchliny, wiec musze nosic zakupy, wegiel itp.
Milego dnia Wam zycze.
Podziel się: