reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Te kocyki to takie z bawełny z minky?Lepiej żyj w nieświadomości [emoji23]
Ja choruje na kocyki i inne rzeczy z la milou wole nie liczyć ile wydam napewno rozłożę to na miesiące po prenatalnych zacznę powoli kupować jakieś body będą wyprzedaże wiec tez pokupuje już kilka rzeczy a na czerwiec zostawię sobie konkretne wydatki łóżeczko wózek wanienka pościel koce
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
SzczęśliwaCiężarna
Ja liczę wg om bo mi usg podaje dokładnie ten sam tydzień i dzień [emoji39] a mam świadomość, że jak jest 9 tydzień to Osesek tyle już ma ale mowie, że jestem w 9 bo Maluch ma wg tego co liczę 9 dni i dzień czy dwa... Bo inaczej się zakrece [emoji16] a z reszta lekarz na każdej wizycie mi mówi że to 8/9 albo 7/8 nigdy nie podaje jednego tygodnia
redavecad
O to ja sie nie chcialam chwalic, ale juz dzidziusiowi kupilam kocyk i pieluche bambusowa z la millou nie moglam sie powstrzymac na black friday...Lepiej żyj w nieświadomości [emoji23]
Ja choruje na kocyki i inne rzeczy z la milou wole nie liczyć ile wydam napewno rozłożę to na miesiące po prenatalnych zacznę powoli kupować jakieś body będą wyprzedaże wiec tez pokupuje już kilka rzeczy a na czerwiec zostawię sobie konkretne wydatki łóżeczko wózek wanienka pościel koce
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Ja mam już body i śpioszki x2 Tylko śpioszki kupiliśmy rozmiar 62 bo to takie jakby z misia cieplejsze, więc na lato to raczej średnieO to ja sie nie chcialam chwalic, ale juz dzidziusiowi kupilam kocyk i pieluche bambusowa z la millou nie moglam sie powstrzymac na black friday...
redavecad
Nie umiem szyć jak bym umiala to tez bym pewnie sobie uszyla tak to muszę sie zdać na kupowanie.Straszne ceny w tym la millou, całe szczęście, że sama umiem uszyć taki kocyk itp bo koszt materiałów wyjdzie ze 40zł max
SzczęśliwaCiężarna
Tylko takim strzelaniem z tym tygodniem to nie będzie wiadomo kiedy wejdziemy już w drugi trymestr [emoji39]
Elodia
Po cichu licze na to ze uda sie szybko i za rok w grudniu wroce tu rodzic ale nie bede sie nastawiac. Raczej nastawiam sie na zajscie w przyszlym roku a porod juz w 2019.Zrelaksuj się, napij się wina, zrób sobie jakąś przyjemność. Jestem pewna, że zostaniesz mamą jeszcze w 2018 roku wszystkie bedziemy Ci kibicować !
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
reklama
Ja tam na razie nic nie kupuję. Jakoś do mnie nie dociera, że będę mieć dzidzi. Po za tym ubranka mam - wszystko dla syna kupowałam nowe i unisex bo nie znałam płci aż do porodu. 2 lata temu pozyczylam ubranka siostrze dla jej synka, a niebawem wrócą do mnie
Podziel się: