reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jedyne co kupie, to wozek, bo sprzedalam i mam tylko spacerowke zwykla. Ale to pod sam koniec, bo musze uzbierac fundusze :D upodobalam sobie jeden i nie odpuszcze.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki sobie upodobalas! Mi się podoba Anex Cross ale z fotelikiem to koszt około 3 tys

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

W szpitalu, narazie leżę nic mnie nie boli ale krwawię cały czas

Kinga, ściskam mocno :*

Hey dziewczyny kuzwa ratujcie byłam młoda zawizc autobusem do przedszkola i juz prawie wysiadalam z powrotem jeden przystanek i chuuuuuuuusteczka nie wytrzymałam i rzygnelam w autobusie myślałam że się spale ze wstydu ale słabo mi było to blada byłam zaraz się wszyscy gapili i wypytywali co.się dzieje czy pogotowie wezwać. Jej ja nawet rano z domu nie mogę wyjść.

O rety. Współczuję takiego przeżycia...

Paskudnie psychicznie bardzo zle. Fizycznie na tyle dobrze że dzisiaj wychodze. Wole sie w M wtulic i wyplakac niż tutaj sama ze sobą. Pusto sie tak czuje a brzuch mi sie splaszczyl ehhh..... No trudno. Jakos musze przez to przejść. Jak tyljo zielone swiatlo dostane to od razu dzialamy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Elodia, Ciebie też mocno ściskam! Dajcie sobie chwilę i starajcie się o dzidziusia, jak tylko poczujesz się na siłach..! :*

Lepiej żyj w nieświadomości [emoji23]
Ja choruje na kocyki i inne rzeczy z la milou wole nie liczyć ile wydam napewno rozłożę to na miesiące po prenatalnych zacznę powoli kupować jakieś body będą wyprzedaże wiec tez pokupuje już kilka rzeczy a na czerwiec zostawię sobie konkretne wydatki łóżeczko wózek wanienka pościel koce

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie, ja też mam takie zdanie że lepiej podzielić wydatki.. W pierwszej ciąży na początku kupowałam ubranka, większość uważała że przesadzam. Ale potem jakoś naturalnie zamówiliśmy wózek, w kolejnym miesiącu mebelki i w miarę to się porozkładało. Teraz jest inaczej, bo dużo znajomych miało dzieci w zeszłym roku i mam już obiecaną poduszkę-wąż, kosz mojżesza, rogal do karmienia itp :) i ubranka dla dziewczynki- ale zobaczymy czy rURZowe się przydadzą ;)

A rzeczy z la milou są boskie! i ja mam ich sklep jeszcze niedaleko..:sorry2:

Dziewczyny mam taki przezroczysty ciągnący się śluz do tej pory raczej miałam biały mleczny normalne to jest ?

Dziewczyny mam taki przezroczysty ciągnący się śluz do tej pory raczej miałam biały mleczny normalne to jest ?

Raczej tak. Ja mam rozne kolory i konsystencje. Taki przezroczysty jak plodny tez miewam. Nic mi sie nie dzieje i nie dzialo.

Nie jest mi lekko bo wam troche zazdroszczę ale z drugiej strony jakoś muszę czas zorganizowac. W szpitalu teraz szlam do sklepiku po wodę i po drodze kilka kobiet do porodu już szły na oddzialy na wyzszych pietrach. Ale tym razem nie zaplakalam twardo sie trzymalam i nawet powodzenia życzylam. I naprawde licze na to że conajmniej z brzuchem bede w grudniu albo najlepiej na porodówce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Wierzę że Ci się uda zaslugujesz na to trzymam kciuki za jak najszybsze poczęcia już niedługo będziesz znowu w ciazy [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji1]

eikt3e3k96x30qte.png

reklama
Koleżanka ma i jest zadowolona, jednak mnie nie podoba się rama, wolę bardziej standardowe wózki.
Ja tez zawsze bylam za takimi "zwyklymi" i bron Boze nie z 3 kolami. Taki tez na poczatku mialam. Poki nie kupilam Cosatto, swietny wozek. Kolorowy, lekki, wygodny :)

Do góry