reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Raczej tak. Ja mam rozne kolory i konsystencje. Taki przezroczysty jak plodny tez miewam. Nic mi sie nie dzieje i nie dzialo.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Przepraszam ze spytam. Ale jakie masz kolory sluzu? Bo jeśli brązowy to masz niski progesteron.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry, witam Was z łóżka. Kiepska noc za mną. Ból piersi normalnie nie dał mi spać. A i do toalety 3 razy wstawalam.

@Elodia trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się tak jak Ty tego chcesz. Cały czas mocno myślami Cię wspieram.

Widzę temat zakupowy. Ja jeszcze nic nie mam. 22.12 mam prenatalne i jeśli wszystko będzie ok to powoli zacznę kupować. Mam zamiar wykorzystać wyprzedaże. Wózek zamierzam nabyć gdzieś w maju. Chyba że wcześniej upoluje jakaś promocje. A tak to na spokojnie. Nie zamierzam nie wiadomo jak szaleć. Zawsze można potem dokupić to czy owo. Przy córce kupiłam mnóstwo niepotrzebnych i drogich rzeczy.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Cosatto piękny tylko cena zwala z nóg ;)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
No tak, ale zainwestowac warto, naprawde. Na olx jest pelno uzywanych w cenach nie tak przerazajacych. Ja mam go nadal na strychu, ale z moja szajba na punkcie wozkow odpada [emoji23] musze miec juz inny.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

A co do wózka to u mnie będzie anex. Wcześniej miałam x-landera xa. Też był super ale niestety dość ciężki a ja mam uszkodzony kręgosłup. Co do wózka to jest jedyna rzecz oprócz fotelika na której nie ma sensu oszczędzać. Przy córce kupiliśmy najpierw inny Wózek, bo taniej itp. Okazało się porażka i po 2 miesiącach kupiliśmy właśnie x-landera. Tym razem już nie zamierzam popełnić błędu.

A co do wózka to u mnie będzie anex. Wcześniej miałam x-landera xa. Też był super ale niestety dość ciężki a ja mam uszkodzony kręgosłup. Co do wózka to jest jedyna rzecz oprócz fotelika na której nie ma sensu oszczędzać. Przy córce kupiliśmy najpierw inny Wózek, bo taniej itp. Okazało się porażka i po 2 miesiącach kupiliśmy właśnie x-landera. Tym razem już nie zamierzam popełnić błędu.

Ja też bym chciała Anexa, ale mąż oczywiście swoje, że po co taki drogi skoro można kupić za 2 tys :/ mam nadzieję, że do lipca uda mi się go jednak przekonać :)
Zresztą napewno coś dorzuca teściowie, rodzice i Anexa kupię ;)
A podoba ci się Sport czy Cross? ;)

reklama
Dzień dobry, witam Was z łóżka. Kiepska noc za mną. Ból piersi normalnie nie dał mi spać. A i do toalety 3 razy wstawalam.

@Elodia trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się tak jak Ty tego chcesz. Cały czas mocno myślami Cię wspieram.

Widzę temat zakupowy. Ja jeszcze nic nie mam. 22.12 mam prenatalne i jeśli wszystko będzie ok to powoli zacznę kupować. Mam zamiar wykorzystać wyprzedaże. Wózek zamierzam nabyć gdzieś w maju. Chyba że wcześniej upoluje jakaś promocje. A tak to na spokojnie. Nie zamierzam nie wiadomo jak szaleć. Zawsze można potem dokupić to czy owo. Przy córce kupiłam mnóstwo niepotrzebnych i drogich rzeczy.

To fakt przy pierwszej ciąży człowiek szaleje ;) po pierwsze nie wiesz co tak naprawdę się przyda a co nie, po drugie szał hormonalny nie pozwala na ograniczenie się [emoji14] ja po pierwszym trymestrze też za ciuszkami będę się rozglądać ;) jak coś się trafi fajnego to napewno kupię :)

Do góry