reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tam na razie nic nie kupuję. Jakoś do mnie nie dociera, że będę mieć dzidzi. Po za tym ubranka mam - wszystko dla syna kupowałam nowe i unisex bo nie znałam płci aż do porodu. 2 lata temu pozyczylam ubranka siostrze dla jej synka, a niebawem wrócą do mnie :)
Tez nic nie kupuje. Mam ubranka, lozeczko, bujaczek, i inne pierdulki. Wszystko zbieralam. Nie dlatego ze chytra jestem, poprostu wiedzialam ze kiedys znow bede w ciazy i dodatkowo mialam przeboje z kuzynka meza ktorej POZYCZYLAM wszystko po pierwszej corce. Kiedy chciala mi zaplacic, ja tylko powiedzialam, ze jedyne o co prosze to o to, zeby tego pozniej nie wyrzucala tylko w razie czego oddala mi jak bede potrzebowac. Upomnialam sie ladnie w poprzedniej ciazy i uslyszalam tylko "to sobie idz na strych u mnie i szukaj ja nie mam czasu i nie wiem gdzie to jest wszystko". Takze podziekowalam ladnie, kupilam od nowa od A do Z i chomikuje :D

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jedyne co kupie, to wozek, bo sprzedalam i mam tylko spacerowke zwykla. Ale to pod sam koniec, bo musze uzbierac fundusze :D upodobalam sobie jeden i nie odpuszcze.

To myśmy się w tamtym roku przeprowadzali i wszystkiego się pozbywałam. Oddałam za darmo łóżeczko, wózek, pchacze, bujaczki... Wtedy jeszcze miałam w planach, że trzecie dziecko będziemy chcieli mieć tak za 8 lat przed 40, a tu naszło nas wcześniej. No i teraz całą wyprawkę trzeba będzie kompletować od nowa :/

Po cichu licze na to ze uda sie szybko i za rok w grudniu wroce tu rodzic ale nie bede sie nastawiac. Raczej nastawiam sie na zajscie w przyszlym roku a porod juz w 2019.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Elodia a to coś się działo, że poszłaś do lekarza czy to była standardowa druga wizyta?

Jedyne co kupie, to wozek, bo sprzedalam i mam tylko spacerowke zwykla. Ale to pod sam koniec, bo musze uzbierac fundusze :D upodobalam sobie jeden i nie odpuszcze.

To ja bym w końcu chciała mieć kupić wózek 3 w 1 :) Zawsze marzyłam, a przy poprzednich dzieciach nie miałam ;)

No ja w sumie to nie mam nic, może po siostrzenicy coś dostaniemy ale to wszystko już leży dłuższy czas i nie wiem w jakim jest stanie. Do mnie też nie dociera cały czas. Nawet jak kupujemy jakieś ciuszki to nie czuję, że to dla naszego brzdąca.
Jaki masz upatrzony wózek?

To ja bym w końcu chciała mieć kupić wózek 3 w 1 :) Zawsze marzyłam, a przy poprzednich dzieciach nie miałam ;)
No to ja wlasnie taki sprzedalam. Gondola super, nosidelko tez praktyczne, spacerowka juz mniej. Niedlugo corka pojezdzila w takiej z zwstawu. Ale o czym mowa [emoji12] Ja mialam wozkow zeby nie sklamac razem z tym teraz 7. Wymienialam co chwila. Bo albo cos mi nie pasowalo, albo znalazlam fajniejszy. Kupowalam i sprzedawalam. Juz maz nawet tego nie komentowal, jak mowilam ze wnet nowy wozek przyjdzie [emoji23]

Paskudnie psychicznie bardzo zle. Fizycznie na tyle dobrze że dzisiaj wychodze. Wole sie w M wtulic i wyplakac niż tutaj sama ze sobą. Pusto sie tak czuje a brzuch mi sie splaszczyl ehhh..... No trudno. Jakos musze przez to przejść. Jak tyljo zielone swiatlo dostane to od razu dzialamy.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Jesteś bardzo dzielna jeszcze wchodzi na forum i widzisz jak nasze ciąża się rozwijają mimo twojej straty ja napewno nie dałabym rady tez bym chciała być tak silną jak ty[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

eikt3e3k96x30qte.png

Jesteś bardzo dzielna jeszcze wchodzi na forum i widzisz jak nasze ciąża się rozwijają mimo twojej straty ja napewno nie dałabym rady tez bym chciała być tak silną jak ty[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

eikt3e3k96x30qte.png
Nie jest mi lekko bo wam troche zazdroszczę ale z drugiej strony jakoś muszę czas zorganizowac. W szpitalu teraz szlam do sklepiku po wodę i po drodze kilka kobiet do porodu już szły na oddzialy na wyzszych pietrach. Ale tym razem nie zaplakalam twardo sie trzymalam i nawet powodzenia życzylam. I naprawde licze na to że conajmniej z brzuchem bede w grudniu albo najlepiej na porodówce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Nie jest mi lekko bo wam troche zazdroszczę ale z drugiej strony jakoś muszę czas zorganizowac. W szpitalu teraz szlam do sklepiku po wodę i po drodze kilka kobiet do porodu już szły na oddzialy na wyzszych pietrach. Ale tym razem nie zaplakalam twardo sie trzymalam i nawet powodzenia życzylam. I naprawde licze na to że conajmniej z brzuchem bede w grudniu albo najlepiej na porodówce.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Na pewno tak będzie kochana, życzę Ci tego z całego serca.

Do góry