reklama
redavecad
Fanka BB :)
Dwojke mam. Z córka w pierwszej ciąży było wszystko ok, dopiero z synem mi się szyjka zaczęła skracać.redavecad a ile masz j z dzieci? I czy wszystkie twoje ciążę były z pasem, moja to druga ciąża a w pierwszej miałam krążek od 19 tyg a urodziłam 35/36 nie dało rady dużej przytrzymać
Karrrina
Test z poniedziałku jutro jadę odebrać betę sama nie wiem co mam myśleć narazie się nie nastawiam że jestem.
Też tak miałam Po 3 dniach był już dużo wyraźnijejszy. Spora szansa, że z nami zostaniesz
paulina1994
strach jest zawsze nie ma co ukrywać, ja pomimo, że to moja pierwsza ciąża to też gdzieś z tyłu głowy mam różne myśli, szczególnie jak się właśnie takie sytuacje dzieją, napewno największe ryzyko jest w tym pierwszym trymestrze, ale trzeba być dobrej myśliJa miałam poronienie zatrzymane po 10 tygodniu, zaczęłam troszkę plamić i poszłam do lekarza 3 tygodnie wcześniej niż powinnam i wtedy dowiedziałam się, że serduszko przestało bić. Później szpital i w sumie poroniłam w 11+3.
Teraz ta ciąża to wielka radość ale i wielki strach tym bardziej, że czytałam forum gdzie dziewczyny pisały, że serca przestawały bić nawet po 30 tygodniu
Ja nie umiem się całkowicie wyluzować, cały czas gdzieś w głowie jest strach, że to się powtórzy
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Agatka29
Ja już w pierwszej z paserem, a ty w drugiej od którego tyg z krążkiem, i kiedy urodzilasDwojke mam. Z córka w pierwszej ciąży było wszystko ok, dopiero z synem mi się szyjka zaczęła skracać.
paulina1994
zaczarowanaKicia a
a widziałaś już serduszko czy za wcześnie jeszcze?
redavecad
Od 19. U mnie zaczęło sie źle dziać jak w 15 tygodniu zmarł mój ojciec nagle. Ciężko to przeżyłam i nie wiem czy to tez nie miało wpływ na wszystko. A urodziłam w 38 tygodniu.Ja już w pierwszej z paserem, a ty w drugiej od którego tyg z krążkiem, i kiedy urodzilas
Agatka29
Ojej współczuje takiej tragedii jeszcze w dodatku w okresie ciąży, z krążkiem od tego samego tyg ciąży co ja, ale ty urodziła w terminie, a czy leżałas cały czas czy mogłaś coś robić, ja się teraz tego obawiam bo w pierwszej ciąży mogłam pozwolić sobie na odpoczynek a teraz będzie mega trudno cokolwiek polezecOd 19. U mnie zaczęło sie źle dziać jak w 15 tygodniu zmarł mój ojciec nagle. Ciężko to przeżyłam i nie wiem czy to tez nie miało wpływ na wszystko. A urodziłam w 38 tygodniu.
reklama
redavecad
Nie leżałam. Krazek sciagniemy w 36 tygodniu, szyjka mi się skrocila i miałam 3 cm rozwarcia ale bez akcji, po tygodniu lezenia w szpitalu oksytocyna i dopiero poród poszedł. Teraz będzie dobrze, nic sie nie martw nie myśl jeszcze o tymOjej współczuje takiej tragedii jeszcze w dodatku w okresie ciąży, z krążkiem od tego samego tyg ciąży co ja, ale ty urodziła w terminie, a czy leżałas cały czas czy mogłaś coś robić, ja się teraz tego obawiam bo w pierwszej ciąży mogłam pozwolić sobie na odpoczynek a teraz będzie mega trudno cokolwiek polezec
Podziel się: