reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś w porównaniu do wczorajszego dnia mam na prawdę dobry humor i świetne samopoczucie. Zero mdłości i bólu krzyża ;) aż pokusiłam się o odwiedzenie moich dzieciaków e żłobku i było warto [emoji23]
Kochane łobuzy tak się ucieszyły że siedziałam tam dwie h :) miłe to bardzo :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Nie leżałam. Krazek sciagniemy w 36 tygodniu, szyjka mi się skrocila i miałam 3 cm rozwarcia ale bez akcji, po tygodniu lezenia w szpitalu oksytocyna i dopiero poród poszedł. Teraz będzie dobrze, nic sie nie martw :) nie myśl jeszcze o tym :)
Właśnie narazie trzeba myśleć pozytywnie :) jak bym miała jeszcze pytania to będę do ciebie pisać bo ja to panikara :)

Cześć Mamusie.
Wczoraj Test,dziś usg potwierdzające prawie 6 tygodniowe maleństwo w moim brzuszku.
Ogólnie ciąża niespodzianka, tymbardziej,że nie planowałam wiecej rodzić. Moj trzylatek nadrabia mi za całą piątkę w domu i jakoś tak nie wyobrażałam siebie powiększenia rodziny, szczególnie że właśnie zaczęłam pracować (mlody w przedszkolu) i mieć trochę więcej czasu dla siebie bez Małego obok. Nie powiem ze się nie cieszę, ale chyba potrzebuje jeszcze chwili by się oswoić z tą Moją Małą Niespodzianką :)

Mam takie pytanie, co myślicie o pracy w ciąży jako kelnerka/sprzatajaca w hotelu ? Praca niby ciezka nie jest bo ciezkich rzeczy nie noszę tylko tyle co się nachodze ogólnie czy po schodach. osiem godzin w ruchu. Do którego miesiąca byście na moim miejscu pracowały?

Pozdrawiam, dużo zdrówka! :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś w porównaniu do wczorajszego dnia mam na prawdę dobry humor i świetne samopoczucie. Zero mdłości i bólu krzyża ;) aż pokusiłam się o odwiedzenie moich dzieciaków e żłobku i było warto [emoji23]
Kochane łobuzy tak się ucieszyły że siedziałam tam dwie h :) miłe to bardzo :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
I człowiek od razu czuje się lepiej :)

Cześć Mamusie.
Wczoraj Test,dziś usg potwierdzające prawie 6 tygodniowe maleństwo w moim brzuszku.
Ogólnie ciąża niespodzianka, tymbardziej,że nie planowałam wiecej rodzić. Moj trzylatek nadrabia mi za całą piątkę w domu i jakoś tak nie wyobrażałam siebie powiększenia rodziny, szczególnie że właśnie zaczęłam pracować (mlody w przedszkolu) i mieć trochę więcej czasu dla siebie bez Małego obok. Nie powiem ze się nie cieszę, ale chyba potrzebuje jeszcze chwili by się oswoić z tą Moją Małą Niespodzianką :)

Mam takie pytanie, co myślicie o pracy w ciąży jako kelnerka/sprzatajaca w hotelu ? Praca niby ciezka nie jest bo ciezkich rzeczy nie noszę tylko tyle co się nachodze ogólnie czy po schodach. osiem godzin w ruchu. Do którego miesiąca byście na moim miejscu pracowały?

Pozdrawiam, dużo zdrówka! :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj w naszym zacnym gronie :)
Wydaje mi się że dużo zależy od tego jak się będziesz czuła na późniejszym etapie i ciężko to raczej zaplanować.. Zapytaj też lekarza czy widzi jakieś przeciwwskazania :) jeśli nic nie dźwigasz i tak jak mówisz że nie jest to ciężkie zajęcie to myślę że póki brzusio ci nie będzie przeszkadzał nie będzie problemu :) ale oczywiście tylko i wyłącznie przy bezproblemowej ciąży bez powikłań :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]

Widziałyście, że na czerwcówkach już pokazują się płcie dzieciaczków i to w sumie szybko bo koło 12-13 tygodnia :) Pewnie na prenatalnych to można szybko określić prawda? Ja bym nie chciała, żeby lekarz nam powiedział przypadkowo jaka będzie płeć.
Ja z młodszym dzieckiem też się dowiedziałam w 12 tyg.

Ja z młodszym dzieckiem też się dowiedziałam w 12 tyg.
Ja w poprzedniej ciąży wiedziałam mniej więcej już w 10t ale tylko dlatego że obraz usg wskazywał na takie wady genetyczne które występują tylko u dziewczynek.. No i stety / niestety się potwierdziło

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]

zaczarowanaKicia a

a widziałaś już serduszko czy za wcześnie jeszcze? ;)
Za wcześnie za 3 dni było by widać ale nie muszę specjalnie przychodzić teraz 19 mam przyjść żeby psychicznie odpocząć maluszek się zagniezdzil i nigdzie sobie nie pójdzie tylko pilnować czy plamienia będą jak sie coś pojawi nawed na chwilkę mam udać się do szpitala

Ja w poprzedniej ciąży wiedziałam mniej więcej już w 10t ale tylko dlatego że obraz usg wskazywał na takie wady genetyczne które występują tylko u dziewczynek.. No i stety / niestety się potwierdziło

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
A no to szybko. Szkoda tylko że przy takich okolicznościach.

Ja tam nie czytam innych wątków bo to niepotrzebnie tylko nakręca złe myślenie. Nie rozumiem pomysłu wrzucania tu takiej informacji. Chyba tylko po to by zestresować bardziej już i tak zestresowane osoby.

reklama
Do góry