Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj i mimo wszystko gratuluje ciazy [emoji5] Troche czasu minie i sie przyzwyvzaisz do mysli, ze bedziesz miala kolejna pocieche [emoji3]Cześć Mamusie.
Wczoraj Test,dziś usg potwierdzające prawie 6 tygodniowe maleństwo w moim brzuszku.
Ogólnie ciąża niespodzianka, tymbardziej,że nie planowałam wiecej rodzić. Moj trzylatek nadrabia mi za całą piątkę w domu i jakoś tak nie wyobrażałam siebie powiększenia rodziny, szczególnie że właśnie zaczęłam pracować (mlody w przedszkolu) i mieć trochę więcej czasu dla siebie bez Małego obok. Nie powiem ze się nie cieszę, ale chyba potrzebuje jeszcze chwili by się oswoić z tą Moją Małą Niespodzianką
Mam takie pytanie, co myślicie o pracy w ciąży jako kelnerka/sprzatajaca w hotelu ? Praca niby ciezka nie jest bo ciezkich rzeczy nie noszę tylko tyle co się nachodze ogólnie czy po schodach. osiem godzin w ruchu. Do którego miesiąca byście na moim miejscu pracowały?
Pozdrawiam, dużo zdrówka!
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś w porównaniu do wczorajszego dnia mam na prawdę dobry humor i świetne samopoczucie. Zero mdłości i bólu krzyża aż pokusiłam się o odwiedzenie moich dzieciaków e żłobku i było warto [emoji23]
Kochane łobuzy tak się ucieszyły że siedziałam tam dwie h miłe to bardzo
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jak biały czy kremowy czy mleczny to jest ok...ja mam wiecej śluzu jak jestem bardziej aktywna w ciągu dnia. Ale nic oprocz mleczka nie leci czyli jest ok.Ja dziś czuje się super z rana lekkie mdlosci i na tym koniec jedynie od wczoraj mam dużo więcej białego śluzu ale to chyba jest dobrze jak myślicie??
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak biały czy kremowy czy mleczny to jest ok...ja mam wiecej śluzu jak jestem bardziej aktywna w ciągu dnia. Ale nic oprocz mleczka nie leci czyli jest ok.
Boze ale mnie mdli po tych dwoch pączkach. A takie konkretne byly, duzo wieksze niz standardowe pączki. Pycha. Z nadzieniem chalwowym i kajmakowym.
To mi przy wiekszej aktywnosci wycieka go troche a tak ogolnie to caly czas wilgoć czujęTak dużo białego śluzu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny wrocilam z zakupów. Dzinsow nie dorwalam bo w Poznaniu tylko w dwoch sklepach h&m w Poznaniu są ciążowe są to w weekend pojadę ale za to kupilam dresowe spodnie i kolejna parw leginsów no i zimowe buty hehe. Puscic babe po spodnie do sklepu. No i oczywiscie pączki z chałwą he he dwa zjadlam