reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja 10 lat przerwy
Ja 11 lat przerwy

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Dziewczyny wrocilam z zakupów. Dzinsow nie dorwalam bo w Poznaniu tylko w dwoch sklepach h&m w Poznaniu są ciążowe są to w weekend pojadę ale za to kupilam dresowe spodnie i kolejna parw leginsów no i zimowe buty hehe. Puscic babe po spodnie do sklepu. No i oczywiscie pączki z chałwą he he dwa zjadlam

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Cześć Mamusie.
Wczoraj Test,dziś usg potwierdzające prawie 6 tygodniowe maleństwo w moim brzuszku.
Ogólnie ciąża niespodzianka, tymbardziej,że nie planowałam wiecej rodzić. Moj trzylatek nadrabia mi za całą piątkę w domu i jakoś tak nie wyobrażałam siebie powiększenia rodziny, szczególnie że właśnie zaczęłam pracować (mlody w przedszkolu) i mieć trochę więcej czasu dla siebie bez Małego obok. Nie powiem ze się nie cieszę, ale chyba potrzebuje jeszcze chwili by się oswoić z tą Moją Małą Niespodzianką :)

Mam takie pytanie, co myślicie o pracy w ciąży jako kelnerka/sprzatajaca w hotelu ? Praca niby ciezka nie jest bo ciezkich rzeczy nie noszę tylko tyle co się nachodze ogólnie czy po schodach. osiem godzin w ruchu. Do którego miesiąca byście na moim miejscu pracowały?

Pozdrawiam, dużo zdrówka! :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj i mimo wszystko gratuluje ciazy [emoji5] Troche czasu minie i sie przyzwyvzaisz do mysli, ze bedziesz miala kolejna pocieche [emoji3]
Co do pracy to ciezko mi powiedziec. Chyba zalezy od tego jak sie czujesz.
Ja dziś w porównaniu do wczorajszego dnia mam na prawdę dobry humor i świetne samopoczucie. Zero mdłości i bólu krzyża ;) aż pokusiłam się o odwiedzenie moich dzieciaków e żłobku i było warto [emoji23]
Kochane łobuzy tak się ucieszyły że siedziałam tam dwie h :) miłe to bardzo :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja dziś czuje się super z rana lekkie mdlosci i na tym koniec jedynie od wczoraj mam dużo więcej białego śluzu ale to chyba jest dobrze jak myślicie??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dziś czuje się super z rana lekkie mdlosci i na tym koniec jedynie od wczoraj mam dużo więcej białego śluzu ale to chyba jest dobrze jak myślicie??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak biały czy kremowy czy mleczny to jest ok...ja mam wiecej śluzu jak jestem bardziej aktywna w ciągu dnia. Ale nic oprocz mleczka nie leci czyli jest ok.

Boze ale mnie mdli po tych dwoch pączkach. A takie konkretne byly, duzo wieksze niz standardowe pączki. Pycha. Z nadzieniem chalwowym i kajmakowym.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja zjadłam właśnie miskę popcornu [emoji2] weszło dobrze tylko teraz mi się odbija strasznie [emoji2]

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Jak biały czy kremowy czy mleczny to jest ok...ja mam wiecej śluzu jak jestem bardziej aktywna w ciągu dnia. Ale nic oprocz mleczka nie leci czyli jest ok.

Boze ale mnie mdli po tych dwoch pączkach. A takie konkretne byly, duzo wieksze niz standardowe pączki. Pycha. Z nadzieniem chalwowym i kajmakowym.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Tak dużo białego śluzu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wrocilam z zakupów. Dzinsow nie dorwalam bo w Poznaniu tylko w dwoch sklepach h&m w Poznaniu są ciążowe są to w weekend pojadę ale za to kupilam dresowe spodnie i kolejna parw leginsów no i zimowe buty hehe. Puscic babe po spodnie do sklepu. No i oczywiscie pączki z chałwą he he dwa zjadlam

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Paczki z chałwa? Jeszcze takich nigdy niejadlam ani nie widziałam, ale.pewnie musialy być pyszne uwielbiałam chałwy wszystkiego rodzaju :)

Do góry