reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja 10 lat przerwy
Ja 11 lat przerwy

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Dziewczyny wrocilam z zakupów. Dzinsow nie dorwalam bo w Poznaniu tylko w dwoch sklepach h&m w Poznaniu są ciążowe są to w weekend pojadę ale za to kupilam dresowe spodnie i kolejna parw leginsów no i zimowe buty hehe. Puscic babe po spodnie do sklepu. No i oczywiscie pączki z chałwą he he dwa zjadlam

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Cześć Mamusie.
Wczoraj Test,dziś usg potwierdzające prawie 6 tygodniowe maleństwo w moim brzuszku.
Ogólnie ciąża niespodzianka, tymbardziej,że nie planowałam wiecej rodzić. Moj trzylatek nadrabia mi za całą piątkę w domu i jakoś tak nie wyobrażałam siebie powiększenia rodziny, szczególnie że właśnie zaczęłam pracować (mlody w przedszkolu) i mieć trochę więcej czasu dla siebie bez Małego obok. Nie powiem ze się nie cieszę, ale chyba potrzebuje jeszcze chwili by się oswoić z tą Moją Małą Niespodzianką :)

Mam takie pytanie, co myślicie o pracy w ciąży jako kelnerka/sprzatajaca w hotelu ? Praca niby ciezka nie jest bo ciezkich rzeczy nie noszę tylko tyle co się nachodze ogólnie czy po schodach. osiem godzin w ruchu. Do którego miesiąca byście na moim miejscu pracowały?

Pozdrawiam, dużo zdrówka! :)

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj i mimo wszystko gratuluje ciazy [emoji5] Troche czasu minie i sie przyzwyvzaisz do mysli, ze bedziesz miala kolejna pocieche [emoji3]
Co do pracy to ciezko mi powiedziec. Chyba zalezy od tego jak sie czujesz.
Ja dziś w porównaniu do wczorajszego dnia mam na prawdę dobry humor i świetne samopoczucie. Zero mdłości i bólu krzyża ;) aż pokusiłam się o odwiedzenie moich dzieciaków e żłobku i było warto [emoji23]
Kochane łobuzy tak się ucieszyły że siedziałam tam dwie h :) miłe to bardzo :)

p19u3e3k5ghh3dwf.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja dziś czuje się super z rana lekkie mdlosci i na tym koniec jedynie od wczoraj mam dużo więcej białego śluzu ale to chyba jest dobrze jak myślicie??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dziś czuje się super z rana lekkie mdlosci i na tym koniec jedynie od wczoraj mam dużo więcej białego śluzu ale to chyba jest dobrze jak myślicie??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak biały czy kremowy czy mleczny to jest ok...ja mam wiecej śluzu jak jestem bardziej aktywna w ciągu dnia. Ale nic oprocz mleczka nie leci czyli jest ok.

Boze ale mnie mdli po tych dwoch pączkach. A takie konkretne byly, duzo wieksze niz standardowe pączki. Pycha. Z nadzieniem chalwowym i kajmakowym.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja zjadłam właśnie miskę popcornu [emoji2] weszło dobrze tylko teraz mi się odbija strasznie [emoji2]

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Jak biały czy kremowy czy mleczny to jest ok...ja mam wiecej śluzu jak jestem bardziej aktywna w ciągu dnia. Ale nic oprocz mleczka nie leci czyli jest ok.

Boze ale mnie mdli po tych dwoch pączkach. A takie konkretne byly, duzo wieksze niz standardowe pączki. Pycha. Z nadzieniem chalwowym i kajmakowym.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Tak dużo białego śluzu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wrocilam z zakupów. Dzinsow nie dorwalam bo w Poznaniu tylko w dwoch sklepach h&m w Poznaniu są ciążowe są to w weekend pojadę ale za to kupilam dresowe spodnie i kolejna parw leginsów no i zimowe buty hehe. Puscic babe po spodnie do sklepu. No i oczywiscie pączki z chałwą he he dwa zjadlam

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Paczki z chałwa? Jeszcze takich nigdy niejadlam ani nie widziałam, ale.pewnie musialy być pyszne uwielbiałam chałwy wszystkiego rodzaju :)

Do góry