reklama
wiem cos o tym,czekałam 6 lat z decyzją....według mnie jeśli nie zdecydujesz się odrazu to później ciężko jak masz już odchowane, bez pieluch i nocnego wstawania to przez myśl ciężko przechodzi powrót do tego po kilku latach a tak to z rytmu nie wyjdziesz
olaaa7
Fanka BB :)
Widziałyście, że na czerwcówkach już pokazują się płcie dzieciaczków i to w sumie szybko bo koło 12-13 tygodnia Pewnie na prenatalnych to można szybko określić prawda? Ja bym nie chciała, żeby lekarz nam powiedział przypadkowo jaka będzie płeć.
wiem cos o tym,czekałam 6 lat z decyzją....
Ja czekałam 7 lat, bo partner mi się zmienił ale gdyby był ten sam to ja i tak nie chciałabym mieć jednego dziecka po drugim.. zawsze myślałam o większej różnicy wieku
Widziałyście, że na czerwcówkach już pokazują się płcie dzieciaczków i to w sumie szybko bo koło 12-13 tygodnia Pewnie na prenatalnych to można szybko określić prawda? Ja bym nie chciała, żeby lekarz nam powiedział przypadkowo jaka będzie płeć.
Mnie na każdym USG pytał czy mówić jaka płeć. TZN pewnie nie kojarzył która pacjentka chce wiedzieć a która nie i zawsze pytał
olaaa7
Fanka BB :)
To fajnie, możemy iść spokojnie w takim razieJa czekałam 7 lat, bo partner mi się zmienił ale gdyby był ten sam to ja i tak nie chciałabym mieć jednego dziecka po drugim.. zawsze myślałam o większej różnicy wieku
Mnie na każdym USG pytał czy mówić jaka płeć. TZN pewnie nie kojarzył która pacjentka chce wiedzieć a która nie i zawsze pytał
reklama
Podziel się: