reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja nie mam pomysłu na obiad. Głowa przez ostatnie kilka dni też mnie muli, czasem zaboli bardziej ale u mnie to chyba przez kaszel.
Agatka29 kciuki za dzisiejszą wizytę :) Ja mam jutro :) Myślicie, że w pierwszym dniu 8 tygodnia będzie już na pewno słychać serduszko i widać zarodek?
Zjadłabym fasolkę po bretońsku taką domową :p
Na pewno będzie już słychać serduszko i będzie widać malutką Fasolkę :-) u mnie w piątek na usg w 8 tygodniu i 5 dniu ciąży, było już normalnie zarys dziecka widać, zalążki rączek i nóżek i dzidziuś pływał jak taka mała rybka :-)

reklama
Ooo tatara też bym wysunęła. U nasz dzisiaj śniadanie na słodko- omlet z jabłkiem i cynamonem. Generalnie polecam wam na przyszłość zapoznanie się z metodą żywienia niemowlaków blw. Dzieciak je sam łapkami, nie trzeba go karmić i można samemu zjeść w tym czasie.

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom

Bleee tatar jest paskudny. Raz w życiu probowalam i nigdy więcej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoo8sed737.png

Ooo tatara też bym wysunęła. U nasz dzisiaj śniadanie na słodko- omlet z jabłkiem i cynamonem. Generalnie polecam wam na przyszłość zapoznanie się z metodą żywienia niemowlaków blw. Dzieciak je sam łapkami, nie trzeba go karmić i można samemu zjeść w tym czasie.

A jak robisz omleta na słodko?

A jak robisz omleta na słodko?
Do roztrzepanego z mlekiem jajka dodaję jabłko pokrojone w plasterki, trochę rozgniecionego banana, szczypta proszku do pieczenia i trochę cynamonu i smażę. Po usmażeniu moja część ewentualnie dosladzam cukrem pudrem.

Do roztrzepanego z mlekiem jajka dodaję jabłko pokrojone w plasterki, trochę rozgniecionego banana, szczypta proszku do pieczenia i trochę cynamonu i smażę. Po usmażeniu moja część ewentualnie dosladzam cukrem pudrem.

A to trochę tak jak racuchy :) dzięki :)

To ja po dwoch kanapkach półtorej godziny temu znowu głpdna jestem. Szykuje się jak nic powtorka z pierwszej ciąży jesli chodzi o przybranie na wadze :-D tylko że wtedy startowalam mając ok 13 kilo mniej na liczniku :-/ nie no wiecej niz 15 kilo sprobuje nie przytyć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoo8sed737.png

reklama
To ja po dwoch kanapkach półtorej godziny temu znowu głpdna jestem. Szykuje się jak nic powtorka z pierwszej ciąży jesli chodzi o przybranie na wadze :-D tylko że wtedy startowalam mając ok 13 kilo mniej na liczniku :-/ nie no wiecej niz 15 kilo sprobuje nie przytyć.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoo8sed737.png
Tylko jak to zrobic zeby jesc I za bardzo nie przytyc?

Do góry