Na pewno będzie już słychać serduszko i będzie widać malutką Fasolkę :-) u mnie w piątek na usg w 8 tygodniu i 5 dniu ciąży, było już normalnie zarys dziecka widać, zalążki rączek i nóżek i dzidziuś pływał jak taka mała rybka :-)Ja nie mam pomysłu na obiad. Głowa przez ostatnie kilka dni też mnie muli, czasem zaboli bardziej ale u mnie to chyba przez kaszel.
Agatka29 kciuki za dzisiejszą wizytę Ja mam jutro Myślicie, że w pierwszym dniu 8 tygodnia będzie już na pewno słychać serduszko i widać zarodek?
Zjadłabym fasolkę po bretońsku taką domową
reklama
atomek
Fanka BB :)
Ooo tatara też bym wysunęła. U nasz dzisiaj śniadanie na słodko- omlet z jabłkiem i cynamonem. Generalnie polecam wam na przyszłość zapoznanie się z metodą żywienia niemowlaków blw. Dzieciak je sam łapkami, nie trzeba go karmić i można samemu zjeść w tym czasie.
Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
A jak robisz omleta na słodko?Ooo tatara też bym wysunęła. U nasz dzisiaj śniadanie na słodko- omlet z jabłkiem i cynamonem. Generalnie polecam wam na przyszłość zapoznanie się z metodą żywienia niemowlaków blw. Dzieciak je sam łapkami, nie trzeba go karmić i można samemu zjeść w tym czasie.
atomek
Do roztrzepanego z mlekiem jajka dodaję jabłko pokrojone w plasterki, trochę rozgniecionego banana, szczypta proszku do pieczenia i trochę cynamonu i smażę. Po usmażeniu moja część ewentualnie dosladzam cukrem pudrem.A jak robisz omleta na słodko?
olaaa7
A to trochę tak jak racuchy dziękiDo roztrzepanego z mlekiem jajka dodaję jabłko pokrojone w plasterki, trochę rozgniecionego banana, szczypta proszku do pieczenia i trochę cynamonu i smażę. Po usmażeniu moja część ewentualnie dosladzam cukrem pudrem.
Elodia
To ja po dwoch kanapkach półtorej godziny temu znowu głpdna jestem. Szykuje się jak nic powtorka z pierwszej ciąży jesli chodzi o przybranie na wadze tylko że wtedy startowalam mając ok 13 kilo mniej na liczniku :-/ nie no wiecej niz 15 kilo sprobuje nie przytyć.
reklama
Agatka29
Tylko jak to zrobic zeby jesc I za bardzo nie przytyc?To ja po dwoch kanapkach półtorej godziny temu znowu głpdna jestem. Szykuje się jak nic powtorka z pierwszej ciąży jesli chodzi o przybranie na wadze tylko że wtedy startowalam mając ok 13 kilo mniej na liczniku :-/ nie no wiecej niz 15 kilo sprobuje nie przytyć.
Podziel się: