reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam pytanko dziewczyny. Czy Wy też nie możecie jeść dużo na raz? Ja wczoraj zjadłam niby nie jakoś bardzo dużo bo bułkę i chochle fasolowej i tak się czułam okropnie nazarta i pełna, że zwymiotowalam w toalecie 5 razy z rzędu... Jak z tym u Was?
Ja wcale nie mam apetytu a jak jem to mało bo zjem trochę więcej i od razu czuję się nażarta tak, że się źle czuje.

reklama
Mnie rano muli,jak zjem bulke z maslem jeszcze gorzej triszke przechodzi po herbatce z imbirem ale I tak nie jest rewelacja, a po 15 do 21 juz naprawde zle sie czuje glowa mnie bardzo boli przechodzi jak usne,jem tak w miare srednio, moze ci ta fasolowa nie podeszla bo ciezka

Chyba faktycznie to przez ta fasole... Bo ogólnie też apetyt mam mniejszy niż przed ciąża... I często zjem jabłko i mi wystarcza, ale chciałam coś zdrowego zjeść i nie wypaliło :)

Dziewczyny ja narazie uciekam z forum. Jestem w szpitalu zaczelam krwawic, mam spore oddzielenie kosmowki na usg nadal widoczny tylko pecgerzyk 5+3 dzisiaj

Hej Kiniu, jest pęcherzyk to najważniejsze wszystko będzie na pewno oki jesteś pod opieką lekarzy to najwazniejsze . Daj znać jak będziesz wiedziała coś więcej buziaki

reklama
Do góry