reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny ja narazie uciekam z forum. Jestem w szpitalu zaczelam krwawic, mam spore oddzielenie kosmowki na usg nadal widoczny tylko pecgerzyk 5+3 dzisiaj
Trzymaj się :* mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. I wrócisz tu do nas z dobrą wiadomością :* obyś miała bardzo dobrych lekarzy niz ja w poprzedniej ciąży.:(

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie mam pomysłu na obiad. Głowa przez ostatnie kilka dni też mnie muli, czasem zaboli bardziej ale u mnie to chyba przez kaszel.
Agatka29 kciuki za dzisiejszą wizytę :) Ja mam jutro :) Myślicie, że w pierwszym dniu 8 tygodnia będzie już na pewno słychać serduszko i widać zarodek?
Zjadłabym fasolkę po bretońsku taką domową :p

Witam z ranka. Boże ale glodna jestem. Zjadlam dwie kanapki i jeszcze głodna jestem. Masakra. Nie chce przytyc tyle ile w pierwszej ciąży.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoo8sed737.png

Ja dziś w nocy obudziłam się tak głodna ze szok. A mój kochany oczywiście z tekstem " w środku nocy głodna?? Kochanie do rana tak niewiele wytrzymasz co ? " hahaha [emoji23][emoji23] wstałam do lodówki ale na prawdę nie miałam ochoty na to co znajdowało się w niej. Ani serek ani parówki ani szynki czy cokolwiek. Szok. Dziś rano dopiero mój kupił żółty ser i zjadłam z apetytem. Ps. Pisze o głodzie i robię się głodna ehhh

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak Ty to robisz, że masz apetyt? U mnie zero chęci do jedzenia a jak już zjem to czuję się pełna jak pączek :p
Ja nie wiem jak. Po prostu od paru dni wiecznie glodna i jem nawet chleb z pasztetem byleby coś zjeść i nie byc glodnym a wczesniej pasztetu unikalam

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjoo8sed737.png

Hej dziewczyny :)
A ja jem jak kiedyś, ale staram się jeszcze zdrowiej odżywiać. Jak mam ochotę na cos, to robię sobie sama, nie kupuje gotowcow w sklepach.
Ale póki co nie mam jakichś specjalnych zachcianek.

reklama
A ja właśnie wcinam chrupiącą bułeczkę z camembertem mmm. Wczoraj za mną chodził tatar, boże jak bym wsunęła :(

Do góry