reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny dopisuje się do was. Dziś zrobiłam test, z miesiączki wychodzi mi 31 lipiec :-) :) mam już 6 letniego synka. Trochę się boję bo we wrześniu poronilam ale jestem dobrej myśli. Dziś bądź jutro przypada mi dzień okresy więc to bardzo wcześnie. Powiedzcie mi kiedy najlepiej się umówić do lekarza? mój przyjmuje poniedzialki i czwartki i nie wiem czy lepiej 6t0d czy 6t4d? Nie chce by za wcześnie a znowu pomiędzy tymi datami są Mikołajki i jakby było serduszko to chciałam zrobić prezent synkowi. Czy u was 6t0d było już pikanie?

O widze ze biora was zachcianki ....ja narazie bez. Wczoraj powiedzialam mamie....spodziewalam sie gorszej reakcji. Pogadac musiala wiadomo....a jaknjuz wychodzilam to powiedziala ze mam sie wziasc za siebie.

Kinga trzymaj sie kochana. Jeszcze nic nie jest stracone.tule .

Spacerowac, fiteness dla kobiet w ciąży czyli byc aktywnym na tyle ile sie da. Może nie zawsze to zadziała bo niektóre z nas maja uwarunkowania genetyczne i chodźby nie wiem co robiły to i tak zapasy nazbierają , to przynajmniej bedzie lepsze samopoczucie i bardziej dotleniony maluszek.To oczywiście dotyczy tylko tych z nas ktore mają w pełni fizjologiczną ciążę i lekarz nie widzi przeciwskazań do ruchu :)

Hej dziewczyny dopisuje się do was. Dziś zrobiłam test, z miesiączki wychodzi mi 31 lipiec :-) :) mam już 6 letniego synka. Trochę się boję bo we wrześniu poronilam ale jestem dobrej myśli. Dziś bądź jutro przypada mi dzień okresy więc to bardzo wcześnie. Powiedzcie mi kiedy najlepiej się umówić do lekarza? mój przyjmuje poniedzialki i czwartki i nie wiem czy lepiej 6t0d czy 6t4d? Nie chce by za wcześnie a znowu pomiędzy tymi datami są Mikołajki i jakby było serduszko to chciałam zrobić prezent synkowi. Czy u was 6t0d było już pikanie?
Wiram :) gratulacje :) ja bylam 5+4 I slyszalan serduszko ale niektore dziewczyny widzialy tylko pecherzyk,

Witaj :) fajnie, że do nas dołączasz :) Ja bym poszła w 6+4 dla pewności :)

Spacerowac, fiteness dla kobiet w ciąży czyli byc aktywnym na tyle ile sie da. Może nie zawsze to zadziała bo niektóre z nas maja uwarunkowania genetyczne i chodźby nie wiem co robiły to i tak zapasy nazbierają , to przynajmniej bedzie lepsze samopoczucie i bardziej dotleniony maluszek.To oczywiście dotyczy tylko tych z nas ktore mają w pełni fizjologiczną ciążę i lekarz nie widzi przeciwskazań do ruchu :)
Wlasnie troszke ruchu,chociaz ja go mam az za duzo przy malym dziecku :)

Witaj, ja ide w ten czwartek - bedzie 6t+1 (chyba) to dam znac co było widać/słychać

reklama
Do góry