reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Jak byl wlasbie taki punkcik to serducho na bank.Ja byłam na tej mojej wizycie u pseudo lekarki w 6+3 i babsko zrobiło mi usg przez brzuch, było widać pęcherzyk i jaśniejszy punkcik który pikał, obstawiam że to było serduszko ale pewności niestety nie mam.
Elodia
Fanka BB :)
Haha czasami się nie daTylko jak to zrobic zeby jesc I za bardzo nie przytyc?
Elodia
Witaj :-) ja idę teraz w piątek na pierwszą wizytę. Zobacze czy już serducho zapika. Wszystko zależy od tego kiedy mialas owulkę :-) bo czasami ciąża wychodzi na usg mlodsza niz wg om. Paru dziewczynom wyszly serduszka a nie mialy ukonczonwgo 6 tc. W piatek dam znac cxy serducho już bylo widac.Hej dziewczyny dopisuje się do was. Dziś zrobiłam test, z miesiączki wychodzi mi 31 lipiec mam już 6 letniego synka. Trochę się boję bo we wrześniu poronilam ale jestem dobrej myśli. Dziś bądź jutro przypada mi dzień okresy więc to bardzo wcześnie. Powiedzcie mi kiedy najlepiej się umówić do lekarza? mój przyjmuje poniedzialki i czwartki i nie wiem czy lepiej 6t0d czy 6t4d? Nie chce by za wcześnie a znowu pomiędzy tymi datami są Mikołajki i jakby było serduszko to chciałam zrobić prezent synkowi. Czy u was 6t0d było już pikanie?
olaaa7
No widzisz i babsko widziało, że coś pika i nie raczyła mi zrobić dopochwowego usg tylko odesłała mnie z kwitkiem Nie ważne, że ja od tego czasu się martwię i zastanawiam czy wszystko jest ok.Jak byl wlasbie taki punkcik to serducho na bank.
Zonami
O to ja poczekam na ciebie Atomek do czwartku i wtedy się zapisze w międzyczasie betę zrobię. Ale chyba jednak wstrzymam się do 6t4d bo w pierwszej ciąży byłam za szybko w 5 tyg i czekanie następnych 3 tygodni to była masakra, wolę teraz odczekać porządne 2 tygodnie.
olaaa7
Niestety z NFZ. Więcej do niej nie pójdę, zapisałam się już do innego lekarza prywatnie. Już nie mogę się doczekać tej wizyty. Niby widziałam pęcherzyk i ten migający na biało punkcik ale mam stresa strasznego, że coś może być nie tak.Olaaa straszna baba pewnie na NFZ? Ja jestem z tych panikar itp więc szukałam lekarza przyłoż do rany i wszystko tlumaczacego inaczej bym się wykończyla z jakimś nieczulym czy obojetnym
oliwka_11 i serduszko właśnie tak widać na usg? że jest taki biały punkcik szybko tykający?
atomek
Niestety z NFZ. Więcej do niej nie pójdę, zapisałam się już do innego lekarza prywatnie. Już nie mogę się doczekać tej wizyty. Niby widziałam pęcherzyk i ten migający na biało punkcik ale mam stresa strasznego, że coś może być nie tak.
oliwka_11 i serduszko właśnie tak widać na usg? że jest taki biały punkcik szybko tykający?
Tak to własnie widać
reklama
olaaa7
Dziękuję :* Mam nadzieję, że jutro już będę mogła go posłuchaćTak to własnie widać
Podziel się: