reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

O matko! Przespalam sie po nocy tylko, a tu tyle postow[emoji3]

@Karrina witaj i gratuluje! To jestes chyba najdalej z nas wszystkich [emoji5]

@Karla88 oby corci szybko przeszlo! Moja ostatnio wymiotowala caly dzien i na nastepny przeszlo.

@beafrawitaj wsrod nas i gratuluje! Super, ze mimo opinii lekarzy jednak sie udalo[emoji5] Ja bylam na wizycie zaraz po wykonaniu testu, ale to tylko dlatego, ze potrzebowalam lekow. Gdyby nie to to bym poczekala jakies 2 tyg.

@Elodia ja w pierwszej ciazy na wizyty cgodzilam z mezem jak tylko mial wolne. Teraz to dopoki corka nie wie bede chodzic sama. Doliero jak juz mloda bedzie wiedziec to moze uda sie wybrac razem, alw to chyba z nia [emoji6]

@KRROPELKA mam nadzieje, ze plamienia ustanal. Odpoczywaj ile sie da.

@Marta97 witaj i gratuluje! Nie przejmuj sie mniejszym pecherzykiem. Przy tak nieregularnych cyklach to na prawde ciezko ocenic wiek ciazy wg om. Tak na prawde moglas miec 10 dni pozniej owulacje i juz pecherzyk o wiele mniejszy. Kiedy masz nastepna wizyte?

@kinga30 przykro mi. Mam nadzieje, ze szybko jej przejdzie. Obys Ty sie nie zarazila!

Dziewczyny ja to jestem przerazona[emoji33] Ciagle jestem glodna, jak nie zjem to mnie muli. Przytylam juz 2 kg, a to dopiero mam poczatek!
W pierwszej ciazy przytylam 24kg. Co tu zrobic zeby tego nie powtorzyc?!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Nie nadrobie. Dopiero wrocilismy od tesciow. Mloda gardlo rozlozylo I jutro musimy do lekarza

Oby nic poważnego, ja młodego odebrałam z przedszkola z katarem. Pierwszy rok chodzi i w kółko coś przynosi do domu. Panie już zapowiedziały ze styczeń jest miesiącem ospy, wiec przygotowuje się na najgorsze [emoji52]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oby nic poważnego, ja młodego odebrałam z przedszkola z katarem. Pierwszy rok chodzi i w kółko coś przynosi do domu. Panie już zapowiedziały ze styczeń jest miesiącem ospy, wiec przygotowuje się na najgorsze [emoji52]

U nas w przedszkolu to byl miesiac w miesiac antybiotyk ciagle ropa w gardle I wycieczki po lekarzach. I tak do kwietnia. Od kwietnia nie bylo chorob I antybiotykow a teraz to gardlo:/

Moja jak poszla do przedszkola miala wieczny katar. Dopiero w tym roku sie skonczyl. A co do ospy to nie szczepilas go?

@Margana ja też ciągle jestem głodna :D właśnie naszło mnie na jajko [emoji505]
1510677272-68a6c7cd9419c8da-aaaaaa.jpeg

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Moja jak poszla do przedszkola miala wieczny katar. Dopiero w tym roku sie skonczyl. A co do ospy to nie szczepilas go?

Szczerze to nie, jakoś myślałam zawsze ze ospę się przechodzi i już. A teraz to mam wrażenie ze już za późno...

reklama
Do góry