reklama
Karla88
Fanka BB :)
Nie robiłam. Bo boje się wyniku. Druga wizytę mam za 10 dni. Lekarz praktycznie nic mi nie powiedział konkretnego. Tylko powiedział ze jest pecherzyk. Nie stwierdził nawet który tydzień wychodzi według usg . według OM wyszedł na 11.07
Wszystko zależy od tego jak długie masz cykle i kiedy przypada owulacja, najlepiej zrobić betę jeżeli jest pęcherzyk to ciąża tez jest tylko sprawdź sobie który tydz poprzez test z krwi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
To jak lekarz tak mowil to się tego trzymajmy. Przyjmuj dupka jak zalecil lekarz i wypoczywaj a będzie dobrze :-)Dostałam tabletki podtrzymujące ze względu na to ze w ubiegłym roku miałam poronienie. I dla mojego spokoju. Według lekarskiego punktu widzenia nie ma obaw do niepokoju. (Słowa lekarza)
Karla88
Cykle wypadają od 28-38 . i zawsze ciężko było mi stwierdzić kiedy wypadnie owulacja
Dlatego idź na betę [emoji5] wynik krwi pokaże w którym tyg jestes
Elodia
Skocz jutro na betę to będziesz miala pewnosc i będziesz spokojniejsza.Zostaje tylko czekać niecierpliwie 10 dni
Karla88
Zostaje tylko czekać niecierpliwie 10 dni
Ja bym nie czekała tylko poszła na betę i od razu spokój na sercu
oposom
Zaangażowana w BB
No witam popołudniem gaduły [emoji846]
Starałam się nadrobić co tam pisaliście ale ciężko [emoji6] ja mogę jeść tylko jabłka i kasze z warzywami bo już sama myśl o innym jedzeniu mnie mdli... zapowiada się zdrowa ciąża [emoji1][emoji23] w poprzedniej jadłam wszystko i w każdej ilości, +30 kg ale stracone w miesiąc jakimś cudem... może ta mnie trochę oszczędzi [emoji6]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Starałam się nadrobić co tam pisaliście ale ciężko [emoji6] ja mogę jeść tylko jabłka i kasze z warzywami bo już sama myśl o innym jedzeniu mnie mdli... zapowiada się zdrowa ciąża [emoji1][emoji23] w poprzedniej jadłam wszystko i w każdej ilości, +30 kg ale stracone w miesiąc jakimś cudem... może ta mnie trochę oszczędzi [emoji6]
reklama
Karla88
No witam popołudniem gaduły [emoji846]
Jam islam tak samo [emoji23] a teraz wogole brak apetytu
Podziel się: