reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dostałam tabletki podtrzymujące ze względu na to ze w ubiegłym roku miałam poronienie. I dla mojego spokoju. Według lekarskiego punktu widzenia nie ma obaw do niepokoju. (Słowa lekarza)

reklama
Nie robiłam. Bo boje się wyniku. Druga wizytę mam za 10 dni. Lekarz praktycznie nic mi nie powiedział konkretnego. Tylko powiedział ze jest pecherzyk. Nie stwierdził nawet który tydzień wychodzi według usg . według OM wyszedł na 11.07

Wszystko zależy od tego jak długie masz cykle i kiedy przypada owulacja, najlepiej zrobić betę jeżeli jest pęcherzyk to ciąża tez jest tylko sprawdź sobie który tydz poprzez test z krwi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dostałam tabletki podtrzymujące ze względu na to ze w ubiegłym roku miałam poronienie. I dla mojego spokoju. Według lekarskiego punktu widzenia nie ma obaw do niepokoju. (Słowa lekarza)
To jak lekarz tak mowil to się tego trzymajmy. Przyjmuj dupka jak zalecil lekarz i wypoczywaj a będzie dobrze :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

No witam popołudniem gaduły [emoji846]
Starałam się nadrobić co tam pisaliście ale ciężko [emoji6] ja mogę jeść tylko jabłka i kasze z warzywami bo już sama myśl o innym jedzeniu mnie mdli... zapowiada się zdrowa ciąża [emoji1][emoji23] w poprzedniej jadłam wszystko i w każdej ilości, +30 kg ale stracone w miesiąc jakimś cudem... może ta mnie trochę oszczędzi [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No witam popołudniem gaduły [emoji846]
Starałam się nadrobić co tam pisaliście ale ciężko [emoji6] ja mogę jeść tylko jabłka i kasze z warzywami bo już sama myśl o innym jedzeniu mnie mdli... zapowiada się zdrowa ciąża [emoji1][emoji23] w poprzedniej jadłam wszystko i w każdej ilości, +30 kg ale stracone w miesiąc jakimś cudem... może ta mnie trochę oszczędzi [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jam islam tak samo [emoji23] a teraz wogole brak apetytu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry