reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Najgorsze jest to, ze szczepienie na ospe nie gwarantuje, ze dziecko na nia nie zachoruje, I przejdzie lagodnie. Kolezanki synek szczepiony dostal pelnoobjawowa ospe

reklama
@Margana dzięki za informacje, dobrze czasem posłuchać mądrzejszego [emoji6] muszę coś ogarnąć w temacie w takim razie bo sezon się zbliża

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Najgorsze jest to, ze szczepienie na ospe nie gwarantuje, ze dziecko na nia nie zachoruje, I przejdzie lagodnie. Kolezanki synek szczepiony dostal pelnoobjawowa ospe

No właśnie tez to słyszałam, a pamiętając ze łagodnie przeszłam to jakoś odpuściłam. Najgorsze jest to, ze z dzieckiem w trakcie ospy przez 2 tygodnie jest się uziemionym w domu...

No właśnie tez to słyszałam, a pamiętając ze łagodnie przeszłam to jakoś odpuściłam. Najgorsze jest to, ze z dzieckiem w trakcie ospy przez 2 tygodnie jest się uziemionym w domu...
Ja tez u corki to szczepienie rozwazalam I odpuscilam bo bylam wtedy w ciazy z Kacprem, ona do przedszkola wtedy jeszcze nie chodzila. No I po szczepieniu w ulptce jest, ze tez moze dziecko przejsc ospe poronna I zrezygnowalam.

Kinga po szczepieniu moze wystapic postac poronna ospy, ktora przebiega duzo lagodniej, alo jest w ogole nie zauwazona.Nigdy nie slyszalam o pelboobjawowwj postaci po szvzepieniu. Moze ten chlopczyk byl zle zaszczepiony. Zreszta jakis wyjatek od regoly zawsze moze sie zdarzyc. Jednak to so bardzo sporadyczne przypadki, a widzialam niestety bardzo ciezkie powiklania ospy i nie chcialabym tego przezywac.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga30 @Margana wiadomo ze ile mam tyle zdań i każda chce dla dziecka jak najlepiej [emoji846] ja np dziękuje Bogu ze zaszczepiłam Leona na pneumokoki i rotawirusy bo w zeszłym roku miesiąc leżał w szpitalu z zakażeniem krwi. Dzięki szczepieniu łagodnym

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kinga po szczepieniu moze wystapic postac poronna ospy, ktora przebiega duzo lagodniej, alo jest w ogole nie zauwazona.Nigdy nie slyszalam o pelboobjawowwj postaci po szvzepieniu. Moze ten chlopczyk byl zle zaszczepiony. Zreszta jakis wyjatek od regoly zawsze moze sie zdarzyc. Jednak to so bardzo sporadyczne przypadki, a widzialam niestety bardzo ciezkie powiklania ospy i nie chcialabym tego przezywac.

Tzn zaszczepiony byl dobrze, bo to wiesz nie jakas tam historia, ze gdzies tam slyszalam. Szczepienie ogolnie to dla mnie ciezki temat bo wiem przeciwko czemu chronia nie jestem przeciw. Ale moj synek akurat nie moze byc szczepiony I byl zaszczepiony tylko w szpitalu. Mamy odroczenie.

Tzn zaszczepiony byl dobrze, bo to wiesz nie jakas tam historia, ze gdzies tam slyszalam. Szczepienie ogolnie to dla mnie ciezki temat bo wiem przeciwko czemu chronia nie jestem przeciw. Ale moj synek akurat nie moze byc szczepiony I byl zaszczepiony tylko w szpitalu. Mamy odroczenie.
A no to zupelnie inna historia jak sa przeciwwskazania.

Zreszta wiadomo, kazda ma swoje zdanie i postepuje wg wlasnego uznania. A porozmawiac zawsze mozna, bo nie kazdy jest swiadomy pewnych rzeczy.

A no to zupelnie inna historia jak sa przeciwwskazania.

Zreszta wiadomo, kazda ma swoje zdanie i postepuje wg wlasnego uznania. A porozmawiac zawsze mozna, bo nie kazdy jest swiadomy pewnych rzeczy.

Oczywiscie, porozmawiac mozna na kazdy temat, kazdy ma inne doswiadczenia. No I tez wiadomo co u jednego dziecka sie nie sprawdzi nie znaczy, ze u drugiego tez

reklama
Hej :) 50 stron do nadrobienia! Jesteście bezlitosne ;)

Ja jednak samozwańczo założyłam grupę tajną na FB. Tak wiem samo zło ze mnie :D . Niestety forum nie ogarniam. Jeśli ma ktoś ochotę dołączyć, to serdecznie zapraszam :) Proszę o prywatną wiadomość :)

Do góry