reklama
oposom
Zaangażowana w BB
Najgorsze jest to, ze szczepienie na ospe nie gwarantuje, ze dziecko na nia nie zachoruje, I przejdzie lagodnie. Kolezanki synek szczepiony dostal pelnoobjawowa ospe
No właśnie tez to słyszałam, a pamiętając ze łagodnie przeszłam to jakoś odpuściłam. Najgorsze jest to, ze z dzieckiem w trakcie ospy przez 2 tygodnie jest się uziemionym w domu...
kinga30
Fanka BB :)
Ja tez u corki to szczepienie rozwazalam I odpuscilam bo bylam wtedy w ciazy z Kacprem, ona do przedszkola wtedy jeszcze nie chodzila. No I po szczepieniu w ulptce jest, ze tez moze dziecko przejsc ospe poronna I zrezygnowalam.No właśnie tez to słyszałam, a pamiętając ze łagodnie przeszłam to jakoś odpuściłam. Najgorsze jest to, ze z dzieckiem w trakcie ospy przez 2 tygodnie jest się uziemionym w domu...
Margana
Kinga po szczepieniu moze wystapic postac poronna ospy, ktora przebiega duzo lagodniej, alo jest w ogole nie zauwazona.Nigdy nie slyszalam o pelboobjawowwj postaci po szvzepieniu. Moze ten chlopczyk byl zle zaszczepiony. Zreszta jakis wyjatek od regoly zawsze moze sie zdarzyc. Jednak to so bardzo sporadyczne przypadki, a widzialam niestety bardzo ciezkie powiklania ospy i nie chcialabym tego przezywac.Najgorsze jest to, ze szczepienie na ospe nie gwarantuje, ze dziecko na nia nie zachoruje, I przejdzie lagodnie. Kolezanki synek szczepiony dostal pelnoobjawowa ospe
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
oposom
Zaangażowana w BB
kinga30
Tzn zaszczepiony byl dobrze, bo to wiesz nie jakas tam historia, ze gdzies tam slyszalam. Szczepienie ogolnie to dla mnie ciezki temat bo wiem przeciwko czemu chronia nie jestem przeciw. Ale moj synek akurat nie moze byc szczepiony I byl zaszczepiony tylko w szpitalu. Mamy odroczenie.Kinga po szczepieniu moze wystapic postac poronna ospy, ktora przebiega duzo lagodniej, alo jest w ogole nie zauwazona.Nigdy nie slyszalam o pelboobjawowwj postaci po szvzepieniu. Moze ten chlopczyk byl zle zaszczepiony. Zreszta jakis wyjatek od regoly zawsze moze sie zdarzyc. Jednak to so bardzo sporadyczne przypadki, a widzialam niestety bardzo ciezkie powiklania ospy i nie chcialabym tego przezywac.
Margana
A no to zupelnie inna historia jak sa przeciwwskazania.Tzn zaszczepiony byl dobrze, bo to wiesz nie jakas tam historia, ze gdzies tam slyszalam. Szczepienie ogolnie to dla mnie ciezki temat bo wiem przeciwko czemu chronia nie jestem przeciw. Ale moj synek akurat nie moze byc szczepiony I byl zaszczepiony tylko w szpitalu. Mamy odroczenie.
Zreszta wiadomo, kazda ma swoje zdanie i postepuje wg wlasnego uznania. A porozmawiac zawsze mozna, bo nie kazdy jest swiadomy pewnych rzeczy.
kinga30
Oczywiscie, porozmawiac mozna na kazdy temat, kazdy ma inne doswiadczenia. No I tez wiadomo co u jednego dziecka sie nie sprawdzi nie znaczy, ze u drugiego tezA no to zupelnie inna historia jak sa przeciwwskazania.
Zreszta wiadomo, kazda ma swoje zdanie i postepuje wg wlasnego uznania. A porozmawiac zawsze mozna, bo nie kazdy jest swiadomy pewnych rzeczy.
reklama
kalii
Zaciekawiona BB
Hej 50 stron do nadrobienia! Jesteście bezlitosne
Ja jednak samozwańczo założyłam grupę tajną na FB. Tak wiem samo zło ze mnie . Niestety forum nie ogarniam. Jeśli ma ktoś ochotę dołączyć, to serdecznie zapraszam Proszę o prywatną wiadomość
Ja jednak samozwańczo założyłam grupę tajną na FB. Tak wiem samo zło ze mnie . Niestety forum nie ogarniam. Jeśli ma ktoś ochotę dołączyć, to serdecznie zapraszam Proszę o prywatną wiadomość
Podziel się: