reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Margana ja też ciągle jestem głodna :D właśnie naszło mnie na jajko [emoji505]
1510677272-68a6c7cd9419c8da-aaaaaa.jpeg

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale masz smakowita kanapke

@Margana ja niestety w pierwszej ciąży chodzilam sama na wizyty ewentualnie z moją matką, bo raz że do dwóch miesięcy przed porodem oddzielnie mieszkalismy, a jak juz zamieszkalismy to spal do poludnia i nie chcialo mu sie wstawac na wizyte na 9 bo z reguly o 9 wizyty mialam. A jak już mial propozycję zeby wejsc na usg to zawsze odmawial. Tak że ciążę malo radosnie przezylam. Milosci do corki nauczylam się dopiero jak się urodzila i się nią zajmowalam,bo przed porodem bez entuzjazmu do tego podchodzilam. Teraz wiem, ze to bylo spowodowane moim zaslepieniem w tamtego czlowieka. Corkę mam przekochaną. I będzie kochaną starszą siostrą.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Nie ukrywam - smaczna :)) co chwile coś bym jadła... A placek drożdżowy chodzi za mną od paru dni..

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A ja mam strasznie ograniczony apetyt. Slodkie mnie odrzucilo, ogorki, jablka, mandarynki nawet banan mi za kwasny

@Margana Twraz wizytę mam 24 listopada wiec jeszcze 10 dni. I mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i nie powtórzy się historia jak rok temu :)
Oooo wizyty mamy tego samego dnia, to będzie emocjonujący piątek :-) a na którą masz? Ja na 13:10.

@Margana a co do wizyt to zamierzam córkę też zabrać i wejsc z nią na usg jeśli moja gin wyrazi na to zgodę ale to juz wtedy,jak usg będzie przez powłoki brzuszne. I jak ginka wyrazi zgodę oczywiscie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Zazdroszczę wam trochę tego apetytu, ja ledwo cokolwiek jem a żyć czymś trzeba przecież. Dziwne uczucie nie chcieć jeść a odczuwać głód [emoji849]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Mungo dobrze, ze wszystko w porzadku. Umowilas sie juz na to usg?

@Marika92 oj narobilas mi smaka na to jajko, a nie powinnam.
Tylko co tu jesc zeby tak nie tyc?

@oposom na szczepienie nigdy nue jest za pozno. Moja byla szczepiona, ze 3 razy juz w przedszkolu byla ospa, a w zeszltm roku to byl pogrom i tylko moja zdrowa [emoji5]
Wiesz, z tym przechodzeniem to jest tak, ze jeden przejdzie lagodnie i inny bardzo ciezko, wlacznie z pobytem w szpitalu. Ja wole nie ryzykowac.

@Elodia najwazniejsze, ze wyszla z tegi cudowna corcia [emoji5]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry