reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

O matko! Przespalam sie po nocy tylko, a tu tyle postow[emoji3]

@Karrina witaj i gratuluje! To jestes chyba najdalej z nas wszystkich [emoji5]

@Karla88 oby corci szybko przeszlo! Moja ostatnio wymiotowala caly dzien i na nastepny przeszlo.

@beafrawitaj wsrod nas i gratuluje! Super, ze mimo opinii lekarzy jednak sie udalo[emoji5] Ja bylam na wizycie zaraz po wykonaniu testu, ale to tylko dlatego, ze potrzebowalam lekow. Gdyby nie to to bym poczekala jakies 2 tyg.

@Elodia ja w pierwszej ciazy na wizyty cgodzilam z mezem jak tylko mial wolne. Teraz to dopoki corka nie wie bede chodzic sama. Doliero jak juz mloda bedzie wiedziec to moze uda sie wybrac razem, alw to chyba z nia [emoji6]

@KRROPELKA mam nadzieje, ze plamienia ustanal. Odpoczywaj ile sie da.

@Marta97 witaj i gratuluje! Nie przejmuj sie mniejszym pecherzykiem. Przy tak nieregularnych cyklach to na prawde ciezko ocenic wiek ciazy wg om. Tak na prawde moglas miec 10 dni pozniej owulacje i juz pecherzyk o wiele mniejszy. Kiedy masz nastepna wizyte?

@kinga30 przykro mi. Mam nadzieje, ze szybko jej przejdzie. Obys Ty sie nie zarazila!

Dziewczyny ja to jestem przerazona[emoji33] Ciagle jestem glodna, jak nie zjem to mnie muli. Przytylam juz 2 kg, a to dopiero mam poczatek!
W pierwszej ciazy przytylam 24kg. Co tu zrobic zeby tego nie powtorzyc?!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Nie nadrobie. Dopiero wrocilismy od tesciow. Mloda gardlo rozlozylo I jutro musimy do lekarza

Oby nic poważnego, ja młodego odebrałam z przedszkola z katarem. Pierwszy rok chodzi i w kółko coś przynosi do domu. Panie już zapowiedziały ze styczeń jest miesiącem ospy, wiec przygotowuje się na najgorsze [emoji52]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oby nic poważnego, ja młodego odebrałam z przedszkola z katarem. Pierwszy rok chodzi i w kółko coś przynosi do domu. Panie już zapowiedziały ze styczeń jest miesiącem ospy, wiec przygotowuje się na najgorsze [emoji52]

U nas w przedszkolu to byl miesiac w miesiac antybiotyk ciagle ropa w gardle I wycieczki po lekarzach. I tak do kwietnia. Od kwietnia nie bylo chorob I antybiotykow a teraz to gardlo:/

Moja jak poszla do przedszkola miala wieczny katar. Dopiero w tym roku sie skonczyl. A co do ospy to nie szczepilas go?

@Margana ja też ciągle jestem głodna :D właśnie naszło mnie na jajko [emoji505]
1510677272-68a6c7cd9419c8da-aaaaaa.jpeg

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Moja jak poszla do przedszkola miala wieczny katar. Dopiero w tym roku sie skonczyl. A co do ospy to nie szczepilas go?

Szczerze to nie, jakoś myślałam zawsze ze ospę się przechodzi i już. A teraz to mam wrażenie ze już za późno...

reklama
Do góry